DONACIJE...

Načelnik Hasan Tanović podijelio ramazanske poklon bonove najugroženijim porodicama u Novom Sarajevu

Front 23.04.21, 21:04h

Načelnik Hasan Tanović podijelio ramazanske poklon bonove najugroženijim porodicama u Novom Sarajevu
Poklon-bon danas je preuzelo deset osoba iz reda boračke populacije, a svi oni koji se nalaze na spiskovima, još njih 190, biće naknadno kontaktirani kako bi im se uručili poklon bonovi

 

 

 

Načelnik Općine Novo Sarajevo Hasan Tanović i direktor Regionalnog Ureda Lige muslimanskog svijeta u BiH Abdullah Ben Rahmatullah Qari uručili su poklon bonove porodicama u potrebi.


Poklon-bon danas je preuzelo deset osoba iz reda boračke populacije, a svi oni koji se nalaze na spiskovima, još njih 190, biće naknadno kontaktirani kako bi im se uručili poklon bonovi.


Ove aktivnosti predviđene su u okviru realizacije Projekta donacije ramazanskih paketa u 2021. godine u organizaciji humanitarne organizacije Liga muslimanskog svijeta, a u povodu mjeseca Ramazana.


Liga muslimanskog svijeta pomoć socijalno ugroženom stanovništvu u BiH realizuje od 2009. godine. Ove godine planirali su, tokom mjeseca Ramazana podijeliti oko 6.000 poklon paketa socijalno ugroženim porodicama na području BiH, saopćeno je iz Općine Novo Sarajevo.

 

(FENA/ad)

 

BLIN
KOMENTARI