VIDEO/ NAKON VUČIĆEVOG BORAVKA U BANJALUCI

Vukanoviću puk'o film: Ljut i na Stanivukovića, povlači se iz svih razgovora sa opozicijom

Front 23.04.21, 19:28h

Vukanoviću puk'o film: Ljut i na Stanivukovića, povlači se iz svih razgovora sa opozicijom
- Nikad se nisam dodvoravao Vučiću, niti bilo kome drugome. Vučić ima dobrih poteza. Ali je napravio i veliku štetu opoziciji. On se sastao sa Dodikom tri puta u sedam dana. Ne znam jel’ u WC mogao otići bez Dodika - ogorčen je Vukanović

 


Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske tokom razgovora u Danu uživo za N1 otkrio je šta je zamjerio Drašku Stanivukoviću, gradonačelniku Banjaluke.


Poručio je i prvom čovjeku Srbije Aleksandru Vučiću da, ako je Srbin i patriota, prestane podržavati lidera SNSD-a Milorada Dodika.


Vukanović je naveo kako ga ne zanimaju funkcije i da se povlači iz svih razgovora sa opozicijom.


- Kad se sve dogovore, nek onda dođu da razgovaraju sa mnom - dodao je.


Kako ste doživjeli jučerašnju posjetu Vučića Banjaluci? Srbijanski predsjednik je ponovo spomenuo kako se nastavlja sa gradnjom aerodroma Trebinje. Vi nikad niste bili optimista kad je u pitanju realizacija tog projekta?


- Ostalo im je 200 i nešto dana da ga naprave. Ja sam se zakleo da ću pojesti svaki kamen koji je tamo. Ako ga naprave. To je bila predizborna priča da se pomogne izbor načelnika. Svi su aerodromi u svijetu propali. A oni sad hoće da prave aerodrom.


Danas optužbe da se i vlast i opozicija u RS-u dodvoravaju Vučiću? Imali ste i zamjerku Stanivukoviću?


- Nikad se nisam dodvoravao Vučiću, niti bilo kome drugome. Vučić ima dobrih poteza. Ali je napravio i veliku štetu opoziciji. On se sastao sa Dodikom tri puta u sedam dana. Ne znam jel’ u WC mogao otići bez Dodika. Valjda je to bila poruka opoziciji da ne mogu rušiti Dodika uz pomoć Vučića.


Šta ste zamjerili Stanivukoviću?


- Očekivao sam minimum poštovanja od Stanivukovića. Da pozove Jelenu (Trivić) ili mene. Da pošalje sliku da imate vlast i opoziciju. Tamo nije bilo njegovih saboraca.


Jeste li mu lično rekli da ste mu zamjerili?


- Da. Rekao sam mu da je morao na svakom sastanku pored sebe imati Jelenu Trivić.


Više saznajte u videu...

 


(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI