Obavljena obdukcija stradalog

Krvavi napad u Istočnom Sarajevu: Pretučeni muškarac preminuo od povreda, uhapšena dvojica Sarajlija

Hronika 07.04.21, 15:43h

Krvavi napad u Istočnom Sarajevu: Pretučeni muškarac preminuo od povreda, uhapšena dvojica Sarajlija
Njih dvojica su napali Mojevića i nanijeli mu teške povrede. On je otišao u Dom zdravlja gdje mu je pružena ljekarska pomoć, te je poslije toga pušten kući. Međutim, njemu je uveče pozilo i umro. Obavljena je obdukcija i utvrđeno je da je preminuo od povreda koje je zadobio u napadu, kaže izvor Srpskainfo

 

Smail Osivčić i Andan Čeljo iz Sarajeva uhapšeni su zbog sumnje da su u ponedjeljak na području Istočnog Sarajeva napali i pretukli Predraga Mojevića (46), a koji je od zadobijenih povreda potom preminuo, saznaje Srpskainfo.

 

Kako nezvanično saznaje portal Srpskainfo.com, svi su odranije poznat policiji po brojnim krivičnim djelima.

 

– Njih dvojica su napali Mojevića i nanijeli mu teške povrede. On je otišao u Dom zdravlja gdje mu je pružena ljekarska pomoć, te je poslije toga pušten kući. Međutim, njemu je uveče pozilo i umro. Obavljena je obdukcija i utvrđeno je da je preminuo od povreda koje je zadobio u napadu – kaže izvor Srpskainfo.

 

U Policijskoj upravi Istočno Sarajevo rekli su, navodeći inicjale, da su oni uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivčino djelo teška tjelesna povreda usljed koje je nastupila smrt.

 

– Oni se sumnjiče da su u ponedjeljak na području opštine Istočno Novo Sarajevo nanijeli teške tjelesne povrede P.M. Istoga dana oko 21.25 časova Policijska stanica Istočno Novo Sarajevo, obaviještena je da je pronađeno beživotno tijelo P.M. na adresi stanovanja, te je odmah po zaprimanju prijave obezbjeđeno lice mjesta do dolaska uviđajne ekipe – rekla je portparol PU Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

 

Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Okružnog Javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, koji je nakon uviđaja naložio obdukciju.

 

– Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo su brzom intervencijom juče identifikovali izvršioce, te su oni uhapšeni i uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biće predati tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo – pojasnila je Stokanović.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI