TEŠKA RASPRAVA U BANJALUCI

Stanivuković nakon dramatičnog sastanka: 'Poražen sam, osjećam se beznadežno... Finansiram grad iz svog džepa'

Front 03.04.21, 20:52h

Stanivuković nakon dramatičnog sastanka: 'Poražen sam, osjećam se beznadežno... Finansiram grad iz svog džepa'
- Ja sam kao čovjek poražen. To je moje jedino mišljenje o današnjem sastanku. Kikoću se i smiju, a kao brinu o ljudima - rekao je razočarano Stanivuković

 

 


Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković nakon današnjeg sastanka u Gradskoj upravi je rekao kako "već tri dana grad finansira iz svog džepa", dodajući da je sve ovo namjerno iscenirana kriza.


- Posljednja tri dana finansiram grad iz svog džepa - rekao je Stanivuković.


Naveo je i da o današnjem sastanku ima samo jedno mišljenje.


- Ja sam kao čovjek poražen. To je moje jedino mišljenje o današnjem sastanku. Kikoću se i smiju, a kao brinu o ljudima -  rekao je Stanivuković.


Naglasio je i da no "nije ni foteljaš ni kravataš".


- Nisam kravataš, nisam foteljaš. Hoćemo da platimo nešto što ne trebamo, a ne plaćamo ljude koje treba da platimo...   Osjećam se beznadežno. Tražite od Banjaluke nešto što nema. Ponudili smo maksimum što je moguće. Sad kažu ponudite opet novi budžet. Predlažu da se formiraju komisije da razmatraju. Nemamo vremena za komisiju - istakao je gradonačelnik Banjaluke.


Podsjećamo, Stanivuković se danas sastao sa predsjednikom Skupštine grada Banjaluke, predsjednicima gradskih odbora, šefovima klubova i predstavnicima svih političkih subjekata u Skupštini grada.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI