FOTO&VIDEO/ Od sutra samo uz zakazivanje termina

U kilometarskom redu za vakcinaciju: Velike gužve u Beogradu, produženo radno vrijeme Sajma do 20 sati

Hronika 27.03.21, 15:30h

U kilometarskom redu za vakcinaciju: Velike gužve u Beogradu, produženo radno vrijeme Sajma do 20 sati
Direktor Kancelarije za e-upravu u Srbiji Mihailo Jovanović pozvao je državljane susjednih zemalja, koji nemaju zakazan termin za vakcinaciju, da ne dolaze u Srbiju, jer bez zakazanog termina neće biti vakcinisani

 

Od ranih jutarnjih sati ogromne su gužve kako na ulazu u Srbiju, tako i u Beogradu. Kako javljaju reporteri Avaza sa lica mjesta stotine građana BiH čeka red za vakcinaciju.

 

Produženo je radno vrijeme sajma do 20 sati, a svi koji su došli danas dobit će vakcinu.

 

Podsjećamo, vlasti Srbije pozvale su sve iz BiH da dođu i prime vakcinu bez uvjeta o mjestu prebivališta i državljanstvu. Svi koji ovaj vikend dođu u Beograd, primit će vakcinu "AstraZeneca", a kojoj rok istječe u ponedjeljak, 29. marta.

 

Direktor Kancelarije za e-upravu u Srbiji Mihailo Jovanović pozvao je državljane susjednih zemalja, koji nemaju zakazan termin za vakcinaciju, da ne dolaze u Srbiju, jer bez zakazanog termina neće biti vakcinisani.

 

Jovanović je objasnio da na portalu e-uprave interesovanje za vakcinisanje protiv Covida 19 mogu da, osim državljana Srbije, iskažu i strani državljani i bez boravka u Srbiji, nakon čega će dobiti termin.

 

- Svi drugi treba da znaju da, ukoliko nemaju zakazan termin, neće biti u prilici da se vakcinišu - rekao je Jovanović za Tanjug. Strani državljani zainteresovani za vakcinaciju mogu da se prijave na adresi "euprava.gov.rs".

 

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

BLIN
KOMENTARI