Mandić nakon Bogićevićevog odustajanja od kandidature

'Zbog Srđana si odustao, ovaj Srđan te moli da ostaneš! Ne ostavljaj nas... Nas normalnih ima više'

Front 25.03.21, 08:36h

'Zbog Srđana si odustao, ovaj Srđan te moli da ostaneš! Ne ostavljaj nas... Nas normalnih ima više'
Ne ostavljaj nas, bez obzira što se čini da su nadmoćniji. Nas normalnih ima više

 

Sinoć se na svom Facebook profilu oglasio Srđan Mandić, načelnik Općine Centar, koji je prokomentarisao odustajanje Bogića Bogićevića u utrci za titulu gradonačelnika Sarajeva.

 

- Dragi druže Bogićeviću, zbog jednog Srđana si danas odustao, napisao je on.

 

- Ovaj Srđan te moli da ostaneš. Nisam ni ja olako prihvatio moju kandidaturu, ali kad sam saznao da ćeš ti biti ispred mene, više nisam imao dileme. Razni "asimi", "skake" i njima slični, ti ljudi bez časti i morala, bave se onim što jedino znaju - političkim profiterstvom i trgovinom ljudskim sudbinama. Njima moramo reći odlučno NE! - poručio je Mandić.

 

 

- Ovo više nije ni politika, ni borba za progres i napredak. Ovo je borba za opstanak, za pravo na život. Borba između dobra i zla. Borba za onu Bosnu i Hercegovinu za koju si se borio '91, kad niko drugi nije. Zato je važno da još jednom kažeš NE, ali ne kandidaturi. Kaži NE političkim mafijašima koji noćas likuju. Ovo je posljednja šansa moje generacije da uradimo nešto dobro za one koji će doći poslije nas. Ne ostavljaj nas, bez obzira što se čini da su nadmoćniji. Nas normalnih ima više. Imamo hrabrost, imamo petlju i možemo i moramo ovu bitku dobiti. Ali nam trebaš baš TI! Smrt fašizmu, sloboda narodu, druže Bogi

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI