Lako i brzo

Viber vam ne radi kako treba: Rješenje je jednostavno!

Tehno 24.03.21, 13:28h

Viber vam ne radi kako treba: Rješenje je jednostavno!
Google je saopštio da znaju za problem i postoji laka i brza stvar koju možete da odradite, kako bi vam se aplikacije otvarale bez problema

 

Mnogi korisnici Android telefona primijetili su da im juče i danas ne rade aplikacije kao što su Gmail, Viber ili neke druge. Ukoliko je ovo i kod vas slučaj, imamo jednostavno rješenje.

 

Google je saopštio da znaju za problem i postoji laka i brza stvar koju možete da odradite, kako bi vam se aplikacije otvarale bez problema.

 

Sve što je potrebno, jeste da otvorite Settings > Apps i da nađete "Android Webview", što je aplikacija koja stvara problem i treba da se ažurira.

 

Da bismo vam skratili posao, poslaćemo vas direktno na aplikaciju u Google Play Store, odakle možete da je ažurirate - samo kliknite OVDJE.

 

Ovo ažuriranje moguće je tek od nedavno, kada je Google popravio problem, a prije toga ste morali da deinstalirate ažuriranja kako bi vam aplikacije proradile.

 

Ukoliko iz nekog razloga ne vidite ažuriranje na Google Play Store, otvorite Settings->Apps->"Android Webview" i onda odaberite opciju "uninstall updates".

 

(B92, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI