Pravomoćno osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora

Zoran Mamić jutros se vratio u Hrvatsku: 'Prešli smo granicu, sad smo već kod Splita...'

Sport 24.03.21, 11:57h

Zoran Mamić jutros se vratio u Hrvatsku: 'Prešli smo granicu, sad smo već kod Splita...'
Budući da Mamiću još nije poslan poziv za izdržavanje zatvorske kazne, on je i dalje slobodan čovjek te nije bilo nikakvih zapreka da otputuje

 

Zoran Mamić, bivši trener Dinama pravomoćno osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz kluba, jutros se vratio u Hrvatsku.

 

"Već smo se vratili. Prešli smo granicu, sad smo već kod Splita", rekao je u telefonskom razgovoru novinaru Jutarnjeg lista Zoran Mamić koji je jučer otišao u BiH.

 

Budući da je Zoran Mamić pravomoćno osuđen, u Hrvatskoj je nastala panika hoće li se Mamić vratiti ili ostati u BiH, kao što je to učinio njegov brat Zdravko Mamić.

 

Budući da Mamiću Županijski sud u Zagrebu još nije poslao poziv za izdržavanje zatvorske kazne, on je i dalje slobodan čovjek te nije bilo nikakvih zapreka da otputuje u susjednu državu.

 

Mamićevi advokati još su jučer medijima rekli kako će se on vratiti u državu, a Mamić je prije nekoliko dana u intervjuu rekao kako on ne bježi nikud te da će, ako bude potrebno, ostati u Hrvatskoj i odslužiti kaznu zatvora.

 

(DEPO PORTAL/Foto: Marko Prpic/PIXSELL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI