TELEVIZIJSKI DOGAĐAJ DECENIJE

Kompletan izvještaj - sve je eksplodiralo: Harry i Meghan prolazili su pakao, ona se htjela ubiti, a Palata se oglušila...

Mediji 08.03.21, 09:59h

Kompletan izvještaj - sve je eksplodiralo: Harry i Meghan prolazili su pakao, ona se htjela ubiti, a Palata se oglušila...
Segment koji je samu Opru naviše šokirao i o kojem je tijekom cijelog intervjua pokušala što više saznati bilo je Meghanino priznanje da su određeni članovi kraljevske obitelji za vrijeme njezine prve trudnoće s malenim Archiejem bili vrlo zabrinuti oko toga koliko će biti tamna koža njezinog djeteta

 

 

"Televizijski događaj desetljeća", dvosatni specijal TV kuće CBS u kojem je američka talk show kraljica Oprah Winfrey (67) intervjuirala princa Harryja (36) i Meghan Markle (39) uistinu je bio bombastičan, kako se i najavljivalo.

 


Mladi je kraljevski par Opri ispričao brojne dosad javnosti nepoznate činjenice objašnjavajući pozadinu svoje odluke da odstupe s dužnosti starijih članova kraljevske obitelji, prenosi Jutarnji.hr.


Svakako najšokantniji trenutak intervjua bilo je Meghanino priznanje da se borila s mislima o samoubojstvu te da joj Palača nije htjela pomoći kada ih je zamolila za stručnu pomoć. Razgovarajući s Oprom Meghan je razjasnila brojne tračeve vezane uz njezin odnos s drugim članovima kraljevske obitelji. Priznala je kako je kraljica Elizabeta "divna", a ispričala je i detalje sukoba s vojvotkinjom Kate oko haljina za malene djeveruše otkrivši tko je koga rasplakao.


Segment koji je samu Opru naviše šokirao i o kojem je tijekom cijelog intervjua pokušala što više saznati bilo je Meghanino priznanje da su određeni članovi kraljevske obitelji za vrijeme njezine prve trudnoće s malenim Archiejem bili vrlo zabrinuti oko toga koliko će biti tamna koža njezinog djeteta. Neosuđivanje rasizma jedna je od mnogih stvari koje princ Harry zamjera svojoj obitelji, a otkriveno je i da je do raskola s Palačom jednim dijelom došlo i zbog toga što su Archieju po rođenju uskratili titulu princa.


Par je pak u intervjuu ekskluzivno otkrio da je njihovo drugo dijete koje stiže na ljeto - djevojčica, a zbog toga su, priznaju, nevjerojatno uzbuđeni.


Harry je govorio o ostalim članovima kraljevske obitelji rekavši da je i dalje vrlo blizak s kraljicom te da se nada da će vrijeme pomoći da se izliječi njegov odnos s bratom, ali i da njegov otac, princ Charles više ne odgovara na njegove pozive. Rekao je da ga je otac "iznevjerio".


Tijekom intervjua Harry se često osvrtao na svoju pokojnu majku, princezu Dianu ističući kako potpuno razumije kroz što je sve prolazila.


Nema dvojbe da tiskovni ured Palače noćas ima pune ruke posla te da će danas tijekom dana pristizati njihovi odgovori na brojne optužbe koje su princ Harry i Meghan iznijeli u ovom šokantnom intervjuu.


Podsjetimo, nešto kraća verzija TV specijala od ove američke danas u 19.30 sati može se pogledati na RTL-u.


Završio je šokantni intervju koji je privukao milijune gledatelja


Nakon dva sata trajanja završio je CBS-ov specijal nazvan “CBS predstavlja Oprah s Meghan i Harryjem” koji je potvrdio svoju etiketu "televizijskog događaja desetljeća".


Princ Harry: 'Presretan sam što napokon mogu sina provozati na biciklu po dvorištu'


Oprah pita Harryja što ga posebno "oduševljava" sada u novom životu u Kaliforniji.


Harry odgovara da voli svoj "vanjski prostor", što može izvesti Archieja u dvorište i provozati ga u sjedalici na svom biciklu. To je nešto što "nikad nije mogao učiniti", priznaje.


"Ovo je za nas tek početak", dodaje Meghan.


Oprah pita je li Meghan ipak ostvarila sretan kraj s princem Harryjem.

 

"Naša je priča veća od bilo koje bajke koju ste ikad pročitali", kaže ona. Odlaskom iz kraljevske obitelji "Mislim da je Harry spasio sve nas. U konačnici je odlučio. Donio je odluku koja mi je spasila život i spasila sve nas.


"Ali moraš željeti biti spašen."


Meghan: 'Vjerovala sam im kada su rekli da će me zaštititi'


Kajete li se zbog nečega?, pita ih Oprah.


Meghan kaže da se kaje zbog sjedne stvari, sto im je "vjerovala kad su rekli da ću biti zaštićena".


Ali ona kaže da sada nisu samo preživjeli, nego da "već i napreduju".


Oprah ju pita ima li njezina priča s princom sretan kraj. "Ima", kaže ona.


Sve se promijenilo nakon turneje po Australiji


Princ Harry kaže da je Meghan na početku njihove veze u javnosti primljena "daleko bolje nego što je on očekivao".


Kaže da su princ od Walesa i vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea bili "zaista otvoreni".


"Ali sve se promijenilo nakon australske turneje", dodaje.


Nastavak teksta i brojne druge detalje intervjua čitajte na Jutarnji.hr.


(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI