VIDEO/ Vojvotkinja i princ progovorili za CBS

Meghan Markle u intervjuu s Oprah kraljevsku porodicu nazvala 'firmom': 'Ne znam kako očekuju da ćemo nakon svega šutjeti'

Showbizz 04.03.21, 11:00h

Meghan Markle u intervjuu s Oprah kraljevsku porodicu nazvala 'firmom': 'Ne znam kako očekuju da ćemo nakon svega šutjeti'
Meghan je navode nazvala proračunatom kampanjom blaćenja, dok je Buckinghamska palača jučer najavila istragu oko optužbi

 

CBS je objavio novi isječak dugo očekivanog intervjua Oprah Winfrey s Meghan Markle i princem Harryjem u kojem vojvotkinja za Buckinghamsku palaču kaže da ne zna kako bi mogli očekivati da će nakon svega ona i njen suprug šutjeti.

 

- Kako se osjećate oko toga da Palača čuje vašu istinu danas - pita je Winfrey dok violine dramatično sviraju u pozadini.

 

- Ne znam kako bi mogli očekivati ​​da ćemo nakon sveg ovog vremena i dalje samo šutjeti ako postoji aktivna uloga koju Firma igra u ovjekovječivanju laži o nama", odgovorila je Markle, koristeći za kraljevsku porodicu nadimak Firma (Firm), koji navodno potječe od kralja Georgea VI.

 

 

"I ako to dolazi s rizikom gubitka, već je puno izgubljeno", dodala je Markle.

 

Inače, Meghan je optužena za zlostavljanje osoblja, no glasnogovornik nje i princa Harryja kaže kako samo žele skrenuti pažnju s intervjua koji izlazi 7. marta.

 

Meghan je navode nazvala proračunatom kampanjom blaćenja, dok je Buckinghamska palača jučer najavila istragu oko optužbi, piše Page Six.

 

U međuvremenu, britanski tabloid mora Meghan isplatiti 450 hiljada funti zbog narušavanja privatnosti.

 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI