Sanja Vulić pobjednički iz Doboja

Kad naprave rezultat kakav sam ja napravila, mogu da mi se obrate... Do tada samo mogu da mi se poklone!

Front 22.02.21, 21:24h

Kad naprave rezultat kakav sam ja napravila, mogu da mi se obrate... Do tada samo mogu da mi se poklone!
Kod Vulić se ispostavilo 17.000 glasova razlike između novembarskog rezultata, kada je osvojila više od 22.000, i jučerašnjeg - kada je osvojila tek oko 5.000 glasova

 


Za jedne slobodarski grad, za druge tamni vilajet, Doboj je dobio novog-starog gradonačelnika i skupštinsku većinu iz redova SNSD-a. Bez znatno boljih rezultata, opozicionari su ponavljanje izbora ocijenili uspješnim, jer se, kako kažu, pokazala razlika između osvojenih i ukradenih glasova.


No, dok opozicija postavlja pitanja "gdje su nestali glasovi", koje se odnosi i na Sanju Vulić, nosioca liste SNSD-a, nju iskazana razlika nimalo ne remeti.


Naime, kod Vulić se ispostavilo 17.000 glasova razlike između novembarskog rezultata, kada je osvojila više od 22.000, i jučerašnjeg - kada je osvojila tek oko 5.000 glasova.


Međutim, ona pobjednički poručuje:


- Opozicija u očaju nema šta drugo da priča već da govori o toj razlici u glasovima. Zaboravljamo okolnosti da nije ista izlaznost, pritiske koje su građani imali sve vrijeme, ucjene. Boravili su ovdje najviši fukcioneri, ali ništa im nije vrijedilo, SNSD je apsolutni pobjednik. Branislav Borenović i Mirko Šarović kad naprave rezultat kakav je Sanja Vulić napravila, kako 15. novembra, tako i juče, mogu da mi se obrate... Do tada samo mogu da mi se poklone - poručila je Vulić.


Viđe detalja iz Doboja nakon ponovljenih izborsa pogledajte u prilogu N1.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI