Nakon što se fotografija pojavila u javnosti

Alija Budnjo: Nikada nisam rekao da ne poznajem Enru Suljić, ona je doktor moje porodice

Hronika 20.02.21, 18:25h

Alija Budnjo: Nikada nisam rekao da ne poznajem Enru Suljić, ona je doktor moje porodice
Kaže da nije mislio na Dr. Enru Suljić ili Sebiju Izetbegović, direktoricu KCUS-a, u dijelu sučeljavanja sa Murizom Memićem na Face TV, kada je izgovorio rečenicu "ja te ljude ne poznajem"

 

Alija Budnjo, vlasnik kompleksa hotela Ilidža, javio se redakciji Avaza te je kazao da nikada nije izjavio da ne poznaje Dr. Enru Suljić, blisku saradnicu Sebije Izetbegović, direktorice KCUS-a. 

 

Budnjo je reagirao na informacije objavljene na Facebook stranici "Pravda za Dženana Memića", odnosno na fotografiju sa svadbe njegove kćerke, na kojoj se u njegovom društvu nalazi i Dr. Suljić - Mehmedika.

 

Kaže da tu nema ništa sporno.

 

- Nikad nisam rekao da ne poznajem Enru Suljić. Ona je doktor moje porodice. I to svi znaju. Ja to nikad nisam izustio. Doktoricu Enru Suljić poznajem od 2006. godine. Nije važno ko koga poznaje ili ne poznaje, treba biti profesionalac u svom poslu. Neka svako radi svoj posao profesionalno - kazao je Budnjo.


Kaže da nije mislio na Dr. Enru Suljić ili Sebiju Izetbegović, direktoricu KCUS-a, u dijelu sučeljavanja sa Murizom Memićem na Face TV, kada je izgovorio rečenicu "ja te ljude ne poznajem".

 

- Kada sam govorio "ja te ljude ne poznajem", odnosilo se na ljude iz Tužilaštva i pravosuđa generalno. Kako ću reći da ne poznajem Sebiju Izetbegović. Ja ne idem po Tužilaštvu. I ovo što je on (Muriz Memić, op.a.) izjavio, donio je papir za Tužilaštvo, ja nikada nisam bio u državnom Tužilaštvu. Mene su jednom pitali, jesi li bio u državnom Tužilaštvu, "nisam nikada". Jesam u kantonalnom - rekao je na kraju Alija Budnjo.

 

(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI