NAKON DRAME NA STUPU

Buba Corelli tvrdi: 'Ja, Amar Hodžić, nemam veze sa pucnjavom... Bio sam u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu'

Hronika 15.02.21, 22:26h

Buba Corelli tvrdi: 'Ja, Amar Hodžić, nemam veze sa pucnjavom... Bio sam u pogrešno vrijeme na pogrešnom  mjestu'
Ranije je za medije potvrđeno iz sarajevske policije da se incident dogodio oko 16:30 sati te da su policajci na licu mjesta zatekli dvije povrijeđene osobe

 


Amar Hodžić poznatiji kao Buba Corelli, nakon današnje pucnjave u sarajevskom naselju Stup, rekao je za Avaz da nikako nije povezan s nemilim događajem.


- Povodom današnjeg incidenta koji se dogodio, došlo je do spominjanja mog imena. Ja, Amar Hodžić, sam se našao u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu i nikako nisam povezan sa nemilim događajem – rekao je Corelli.


Podsjećamo, ranije je za medije potvrđeno iz sarajevske policije da se incident dogodio oko 16:30 sati te da su policajci na licu mjesta zatekli dvije povrijeđene osobe. Povrijeđeni su prevezeni u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.


Jedna osoba je zadržana na mjestu događaja, no i dalje nije poznato da li se radi o svjedoku nemilog događaja ili akteru napada.


Prema saznanjima do kojih je došao DEPO portal od očevidaca koji su se zatekli na licu mjesta u trenutku pucnjave, čini se da je jedan od učesnika sin bivšeg policajca Muhameda Pirića kojemu je u septembru prošle godine u garaži raznijet BMW.

 
Prema zasad nepotvrđenim informacijama, Pirić, zvani Pirke, pucao je na bh. repera Bubu Corellija i njegovog rođaka koji je tom prilikom povrijeđen.

 

U međuvremenu se u medijima pojavio i video današnje pucnjave na Stupu koji možete pogledati ovdje.

 


 

 

(DEPO PORTAL/rm)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI