SLOBODAN VASKOVIĆ/ RASKRINKAVANJE

'Vladarka Doboja' ni da trepne: Vozač Sanje Vulić (bio) je Dario Jekić Jeka, presuđeni ubica!

Front 14.02.21, 14:50h

'Vladarka Doboja' ni da trepne: Vozač Sanje Vulić (bio) je Dario Jekić Jeka, presuđeni ubica!
Rečeno implicira niz pitanja, a najvažnije od njih je - šta je Jekić sve loše činio i počinio za Vulićevu i po njenim naredbama, jer je riječ o notornom kriminalcu?!

 

Slobodan Vasković u najnovijem tekstu na svom blogu raskrinkava pozadinu angažmana vozača Dodikove ljubimice i, kako je naziva, "nove vladarke Doboja", Sanje Vulić, koja je za te potrebe angažovala presuđenog ubicu Daria Jekića Jeku. A sve je znao politčki politički vrh SNSD-a i Doboja...


1.

Vozač Sanje Vulić, poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, sve do prije mjesec dana bio je Dario Jekić Jeka, presuđen za ubistvo Vanje Panića.


Ova činjenica poznata je svima i u vrhu SNSD-a i u Doboju, ali niko nije ni pokušao da ukaže Vulićevoj da je jezivo da joj vozač bude presuđeni ubica. Razlog je jednostavan: Ubice i slični kriminalci su najbliži saradnici najviših funkcionera SNSD-a, pa samim tim i Vulićeve.


2.

Vrhovni sud RS presudio je oktobra 2015. godine Jekića na pet godina zatvora zbog ubistva Vanje Panića i tako potvrdio ranije izrečenu presudu Okružnog suda u Doboju.


3.

Po izlasku iz zatvora, gdje je proveo nešto više od tri godine, Jekić je zaposlen u Turističkoj organizaciji Grada Doboja, ali je sve vrijeme, do ponovnog hapšenja u januaru ove godine, bio vozač Vulićeve.


4.

Očito je da je Vulićeva, koju je Dodik postavio za novu Vladarku Doboja, uz stalnu pratnju ubice Jekića, ubijeđena da je Batina, jer je njen stranački šef za nju, kako je to izjavila, Bog.

 

Osim što, u kontinuitetu, pokazuje svoj primitivizam, neukost i vrlo značajan manjak inteligencije, Vulićeva je, sa Jekićem kao najbližim saradnikom, pokazala i sopstvenu sklonost Nasilju.


5.

Jekić nije mogao dobiti posao u Turističkoj organizaciji bez intervencije Vulićeve i njene marionete Borisa Jerinića, gradonačelnika Doboja.


Jerinić je poslušan pred Vulićevom kao avlijaner, a ona se prema njemu tako i odnosi. I ne samo prema njemu, već i Obrenu Petroviću, kojem "skida glavu", preko kriminalaca koje kontroliše. o čemu ću uskoro opširnije pisati.
 

6.

Vulićkin vozač Jekić je Panića ubio 14.09.2014. godine u centru Doboja.


Pucao mu je u potiljak, ali je ubistvo ocijenjeno da je počinjeno “iz nehata”, što je monstruozni čin Sudova u istoj mjeri kao i čin likvidacije koju je izvršio Jekić.


7.

Najmonstruoznije od svega je da hladnokrvi ubica radi kao vozač poslanika u parlamentu BiH Sanje Vulić, članice SNSD-a, kojoj su puna usta priče o srpstvu, izdaji, borbi protiv kriminala, a stalno je u društvu sa presuđenim ubicom.


8.

Rečeno implicira niz pitanja, a najvažnije od njih je - šta je Jekić sve loše činio i počinio za Vulićevu i po njenim naredbama, jer je riječ o notornom kriminalcu?!


U tekstovima koji slijede, dokazaću da je Jekić radio brojna krivična djela, sve je zataškavano godinama, ali do te mjere je pretjerao, da je, nakon svega uhapšen ponovo u januaru ove godine.


9.

Ubistvo Panića je toliko monstruozno da ne postoji ni minimum šanse da je počinjeno iz nehata. U cijelom sučaju, Jekić je pokazao da je Monstrum bez presedana.


10.

Ništa bolja od njega nije ni Dodikova dobojska “Prvosveštenica” Sanja Vulić. (nastaviće se)


Dodatak tekstu, fragmente iz Glasa Srpske koji dokazuju brojna krivična djela Daria Jekića, čitajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI