Usijalo se na bh. ljevici, Mjatović uzvraća Kojoviću

Jel' te sram, Predraže, što ne reaguješ kada vrijeđaju Sebiju, Dušanku, Sanju, Željku...?! Nije, bolan, samo Sarajevo BiH!

Front 13.02.21, 13:49h

Jel' te sram, Predraže, što ne reaguješ kada vrijeđaju Sebiju, Dušanku, Sanju, Željku...?! Nije, bolan, samo Sarajevo BiH!
Ukoliko ti je stalo do BH bloka, prvo svojima objasni da razmisle prije nego što brutalno optuže moje drugove iz SDP-a sljedeći put - poručio je, između ostalog, Vojin Mijatović u svom odgovoru Predragu Kojoviću

 

 

Usijalo se na bh. ljevici... Nakon jutrošnje reakcije Predraga Kojovića na stavove Vojina Mijatovića o Sabini Ćudić, a koje je iznio na Face TV-u, stigao je odgovor.


U međuvremenu se oglasio i Damir Marjanović, koji je očitao bukvicu i Mijatoviću i Kojoviću. A šta je potpredsjednik SDP-a BiH putem svog Facebook profila odgovorio predsjedniku Naše stranke, čitajte u nastavku:  
 

- Vidim Predrag Kojović pita jel' me sram što sam rekao da Sabina Ćudić krešti u političkom smislu! Sad bih ja trebao pitati jel te sram Predraže što Damir Arnaut reče da je Arman Zalihić SDA-ov igrač, što Sabina Ćudić reče da smo razvalili BH blok, ali neću te to pitati!


Sad bih te trebao pitati jel' sram tebe i Sabinu Ćudić što dolazite u Banjaluku i vrbujete članove glavnog odbora SDP-a BiH da pređu u Našu stranku, a nisam to nikad rekao javno, al' neću te ni za to pitati jel' te sram, Predraže!


Sad bih trebao pitati jel' te sram, Predraže, što tako ne reaguješ kada drugi javno vrijeđaju Sebiju Izetbegović, Dušanku Majkić, Sanju Vulić, Željku Cvijanović... jel' to one nisu žene ili je samo Sabina Ćudić, neću te ni to pitati!


Sad bih te trebao pitati jel' te sram za Tuzlu i Gračanicu, ko je tada razbio BH blok, ali neću te ni to pitati!


Neću te ništa pitati jer me ne intersuje previše da li te je sram ili nije, ali ću ti poručiti BH blok je budućnost i nada za građane ove države, ali da bi to tako bilo moramo se poštovati i uvažavati, a svoje sujete spakovati u ladice, nema nedodirljivih, Predraže. Protiv nedodirljivih se borimo!


Na kraju, ukoliko ti je stalo do BH bloka, prvo svojima objasni da razmisle prije nego što brutalno optuže moje drugove iz SDP-a sljedeći put, jer možda neko mora da šuti, ja nemam interesa da šutim i sljedeći put ću biti još oštriji kada bilo ko napadne ljude iz SDP-a koji žive Bosnu i Hercegovinu.


Predraže, Sarajevo je moj glavni grad i prestonica ali, bolan, nije samo Sarajevo Bosna i Hercegovina!


Manite se, Predrže, frustracija i elitizma, čeka nas zajedno bitka sa kriminalom i nacionalizmom, ljudi u cijeloj BiH očekuju to od nas - poručio je Mijatović kolegi iz BH bloka.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI