oglasio se saopćenjem za javnost

Denis Stojnić nakon svega: Šerif Konjević mi je rekao da je dobar i sa Memićima i Budnjom i da se ne miješam u taj slučaj

Hronika 12.02.21, 14:43h

Denis Stojnić nakon svega: Šerif Konjević mi je rekao da je dobar i sa Memićima i Budnjom i da se ne miješam u taj slučaj
Zašto je on spomenuo porodicu Budnjo koju ja nisam pominjao nigdje javno, to pitajte dotičnog Konjevića - kaže Stojnić

 

Nakon što je u javnost iznio svoja saznanja o događanjima u predmetu "Memić", a onda i progovorio o reakciji Šerifa Konjevića, sarajevski ugostitelj, MMA borac i vijećnik u Gradskom vijeću grada Sarajeva Denis Stojnić oglasio se ponovno saopćenjem za javnost.

 

Njegovo saopćenje prenosimo u cijelosti.

 

"Poštovani građani Sarajeva, istraživači i botovi, želim da vas upoznam (a to vi naravno sve možete i provjeriti) obzirom da sam na to prinuđen, da smo ja i gospodin Šerif Konjević na različite načine gledali na društvena događanja u predmetu 'Memić'. Naime, dana 21.07.2018. godine Konjević je na ,'Večeri velikana' pjevao na Ljetnoj pozornici Ilidža, a u isto vrijeme ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu bili su protesti za naseg rahmetli Memića. Moja porodica je bila na protestnom skupu pred pozorištem i dali su podršku Memićima, a Konjević je tada pjevao na Ilidžanskoj sceni, a u publici je tada bila, između ostalih, i porodica Budnjo. O svemu sa Ilidže postoje snimci TV HAYAT-a, ispred pozorišta, kao i snimci ostalih TV kuća.
Porodicu Budnjo ja sada spominjem samo iz razloga jer mi je Konjević na telefon rekao da je on dobar i sa Memićima i Budnjom i da se ne miješam u taj slučaj. Zašto je on spomenuo porodicu Budnjo koju ja nisam pominjao nigdje javno, to pitajte dotičnog Konjevića. Procijenite ko je pravi kućni prijatelj??????" - navodi u svom saopćenju za javnost Denis Stojnić. 
 

 

(DEPO PORTAL/rm)

BLIN
KOMENTARI