VIDEO/ Tvrdi da zna ko je ubio Dženana Memića

Stojnić, svjedok na Sudu: 'Zijo Mutap je imao indirektni susret sa mnom kad su mi ukradeni automobili, a Šerif Konjević...'

Hronika 07.02.21, 09:56h

Stojnić, svjedok na Sudu: 'Zijo Mutap je imao indirektni susret sa mnom kad su mi ukradeni automobili, a Šerif Konjević...'
Senad: Zbog naše pravne sigurnosti, ograđujem se od tvojih izjava i pitam te: Hoćeš li na Sudu reći sve ovo što ćeš reći u emisiji? Denis: Sad Vam kažem i ponovit ću na Sudu

 

Dobio sam poziv od Suda da budem svjedok! Dobio sam poziv 3. decembra! Ne mogu da vjerujem da pet godina rade na jednom slučaju koji je vrlo prost i lagan! Istraga je bila cijelo vrijeme u pogrešnom smjeru! Alisa Mutap može imati amneziju samo kada je njena porodica u pitanju!, poručio je vijećnik u Gradskom vijeću Grada Sarajeva i MMA borac Denis Stojnić sinoć u Centralnom dnevniku kod Senada Hadžifejzovića.

 

- Ako kažeš ko je ubio to je kleveta! Zijo Mutap je imao indirektni susret sa mnom! Moja auta su bila tad ukradena! On je opisan kao lokalni šerif; baja! - rekao je Stojnić.

 

Ja sam rekao SIPA-i i MUP-u da uhapse Ziju Mutapa! Alisa nema amneziju! Alisa je saučesnik ubistva! Treba biti u zatvoru! Doktor je ravan ubici! Sumnjam na Ziju Mutapa! Umiješan je u ubistvo! - rekao je Stojnić na Face TV.

 

- Šerif Konjević je imao snimke i njega treba Tužilaštvo uhapsiti! Kako je moguće da je jedna kamera radila, a druga nije?! Desio se sukob, pitanje je da li je Zijo Mutap bio protiv te veze?!

 

Ko god je radio kriminalna djela neće biti zaobiđen! Sve što sam rekao već je na papiru, mislim da su ti papiri u Tužilaštvu! Umiješano je više ljudi - rekao je Stojnić.

 

Komentarisao je i izbor novog gradonačelnika Sarajeva:

 

Skaka neće biti gradonačelnik! To će biti gospodin Bogićević! Skaka će otići u prošlost i zaborav! Nisam glasao za Skaku! Jusuf Pušina glasao za Skaku! Jusuf Pušina nas je prevario i kasnije je istjeran iz stranke! Želim da nam grad dođe u red! - kazao je Denis Stojnić.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI