FOTO/ Prijatelji iz pakla

Slavni glumac i muzičar zajedno se drogiraju, loču i napadaju žene, a sada su im uništeni životi i karijere

Showbizz 04.02.21, 12:29h

Slavni glumac i muzičar zajedno se drogiraju, loču i napadaju žene, a sada su im uništeni životi i karijere
Bizarni odnos, veliko prijateljstvo i povezanost Johnnyja Deppa i Marilyna Mansona, dvije velike zvijezde, ponovno je u fokusu

 

 

Johnny se opet razvaljuje s Marilynom Mansonom.

 

Tako nekako se još 2014. godine očajna Amber Heard (34) u porukama žalila sestri Johnnyja Deppa (57) nakon što je shvatila da joj je tadašnji suprug nestao na 24 sata, i to nakon što je zajedno s rokerom Marilynom Mansonom tog jutra odveo kćer Lily Rose u - školu.

 

Amber je sumnjala da se negdje opet opijaju do smrti i šmrču kokain, što za njihovo dugogodišnje prijateljstvo nije bilo ništa novo. Johnnyja Deppa i Marilyna Mansona, trenutno dvije najomraženije muške zvijezde na planetu, naime povezuju bizarni incidenti, kumstvo, opijanje, zlostavljanje žena, čudne tetovaže i čak uriniranje po Deppovoj zvijezdi na hollywoodskoj Stazi slavnih.

 

Njihov odnos sada je ponovno u fokusu medija nakon što su isplivale brojne optužbe protiv goth rokera u kojima više žena Mansona optužuje da ih je silovao, mučio, premlaćivao, izgladnjivao, prijetio im i ucjenjivao ih.

 

Bizarni kult

 

Neki idu tako daleko da Mansona optužuju da je zapravo uništio karijeru i život Deppa jer ga je uvukao u svoj bizarni kult.

 

Sve je počelo još lani, kad su Amber Heard i Johnny Depp u Londonu započeli "celebrity suđenje desetljeća", nakon što je tabloid The Sun glumca prozvao da je zlostavljač žena. Depp je tabloid odmah tužio, a tokom svjedočenja Heardove i njega u javnost su isplivali prilično gnjusni incidenti koji podsjećaju na incidente za koje žrtve danas optužuju i Mansona.

 

Između ostalog Heard je rekla da ju je Depp jednom zaključao na tri dana i prijetio joj smrću, davio je, gađao bocama kao da su granate i imamo opsesivne ispade ljubomore, a nakon jedne svađe odsjekao si je dio prsta i vlastitom krvlju je ispisivao njeno ime po zidovima kuće.

 

Za slične stvari je Evan Rachel Wood (33) prije nekoliko dana optužila Mansona. Osim što ju je jednom zatočio u stanu i tamo tjerao na seks u troje s drugim djevojkama, sam Manson je priznao kako se na Božić 2009. nakon prekida rezao nožem po ruci i 150 puta u jednom danu zvao Evan Rachel na mobitel prijeteći joj da će se ubiti ako mu se ne vrati. Zanimljivo, Manson je Evan Rachel upoznao kad je ona imala samo 18 godina, a uprkos silnim svađama i prekidima 2010. su nakratko bili čak i zaručeni.

 

Bilo kako bilo, Visoki sud u Londonu na kraju je The Sun oslobodio krivice, odnosno de facto dozvolio da se Deppa javno naziva zlostavljačem i mlatiteljem žena.

 

Sponzori se razbježali

 

Ubrzo nakon toga holivudskom glumcu se urušio život ionako načet alkoholom i narkoticima te osobnim bankrotom, a izgubio je i unosne uloge koje su ga čekale. Zamijenjen je u Harry Potter franšizi "Fantastic Beasts..." gdje je glumio čarobnjaka Gellerta Grindelwalda, a ranije je udaljen i iz filmova po kojima je u posljednje vrijeme i najpoznatiji, a riječ je "Piratima s Kariba" koji su mu donijeli milione i nominaciju za Oscara.

 

Slično se sada događa Mansonu. Osim što je ugovor s njime prije dva dana razvrgnula njegova diskografska kuća Loma Vista, Mansona će digitalno izbrisati iz scena u seriji "American Gods" gdje glumi, a dobio je i otkaz iz horor serije "Creepshow".

 


Kao i Depp, Manson je praktički izbrisan iz postojanja, barem što se tiče velikih medijskih kompanija, jer su u strahu da će ih se prozivati kao "pomagače zlostavljača".

 

Depp i Manson toliko su povezani da je roker postao krsni kum njegovoj kćeri Lilly Rose (21), za koju je Depp na sudu u Londonu priznao kako joj je kad je imala trinaest godina ponudio marihuanu. Depp je to opravdavao činjenicom da je samo htio biti odgovoran otac koji kćer upoznaje s opasnostima života.

 

Osim što su bliski prijatelji, glumac i muzičar zajedno su i surađivali. Depp se pojavio u eksplicitnim Mansonovim spotovima za kontroverzne pjesme "Say10" i "Kill4me", zajedno su nekoliko puta i svirali, a od tada ostaju bizarne snimke gdje se prisno ljube.

 

johnny-depp-marilyn-mandon-spot

 

Manson je pak bio redovit na premijerama Johnnyjevih filmova, poput "Sanjiva dolina" i "Blow".

 

Upravo nakon tog filma Manson je u jednom intervjuu priznao da se oduševio Deppovom perikom (u "Blowu" glumi poznatog krijumčara kokaina Georgea Junga) toliko da ju je odmah morao imati.

 

- On mi ju je i poklonio, ali zauzvrat sam ja njemu dao mehaničke ženske grudi koje nosim na coveru 'Mechanical Animalsa'. A onda je on meni poklonio kuću - rekao je Manson koji je opisao i zajedničke tetovaže na leđima koje su si dali izraditi.

 

- To je bodlerovska kombinacija cvijeća i kostiju, a na zapešću imamo istetovirane riječi 'bez razloga'. Zašto? Zato što kad nas pitaju zašto smo si tetovirali te stvari, odgovaramo: bez razloga - objasnio je za Rolling Stone.

 

Možda je ipak najbizarnija priča koja ih povezuje ona kad su išli oskvrnuti hollywoodsku Stazu slavnih. Tada su urinirali po zvijezdi Johnnyja Deppa, a sam Manson pojasio je što se dogodilo.

 

Fekalije po zvijezdi

 

Naime, u to vrijeme Depp je prijateljevao s danas pokojnim slavnim piscem i gonzo novinarom Hunterom S. Thompsonom jer ga je glumio u kultnom filmu "Strah i prijezir u Las Vegasu".

 

- Nas trojica krenuli smo pišati i srati po Johnnyjevoj zvijezdi, ali ovo drugo nismo mogli pa smo se pokupili - rekao je Manson.

 

Depp, još nedavno jedna od najobožavanijih i najplaćenijih američkih zvijezda, trenutno čeka priliku da se žali zbog presude suda u Londonu, a paralelno s time vodi iste parnice protiv Amber Heard u Americi. Manson pak, koji je početkom tjedna na svom Instagramu objavio da su optužbe protiv njega lažne, tvrdi kako je njegov život uvijek izazivao kontroverze.

 

- Ali sve ovo što se sada priča je stravično iskrivljavanje stvarnosti - objasnio je samo koji sat prije nego što su ga svi napustili.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI