Holivudska glumica za britanski 'Vogue'

Angelina Jolie otkrila kako se još uvijek premišlja oko razvoda od Brada Pitta: 'Usredotočila sam se na ozdravljenje naše porodice'

Showbizz 02.02.21, 10:23h

Angelina Jolie otkrila kako se još uvijek premišlja oko razvoda od Brada Pitta: 'Usredotočila sam se na ozdravljenje naše porodice'
Govoreći o životu nakon raspada braka, Angelina je istaknula kako ona i Brad još uvijek žive jedno blizu drugoga

 

Angelina Jolie u jednom od rijetkih intervjua progovorila je o odnosu s Bradom Pittom, odgoju djece i životu u svojim 40-im.

 

45-godišnja glumica udala se za 57-godišnjeg Brada 2014. godine nakon gotovo deset godina veze. Zajedno imaju šestero djece, a jedan od omiljenih holivudskih parova neočekivano se razdvojio 2016. godine i od tada su u procesu razvoda.

 

Govoreći o životu nakon raspada braka, Angelina je istaknula kako ona i Brad još uvijek žive jedno blizu drugoga.

 

"Željela sam da djeca budu blizu svog oca, koji je udaljen samo pet minuta. Osjećala sam izvjestan pritisak da se preselim ovdje", kazala je za britanski Vogue.

 

U nastavku razgovora je sugerirala da se još uvijek premišlja o razvodu od Pitta.

 

"Ne znam. Proteklih nekoliko godina bilo je prilično teško. Usredotočila sam se na ozdravljenje naše porodice. Polako se vraćam, poput leda koji se topi i krvi koja se vraća u moje tijelo. Ali nisam tamo. Nadam se da ću biti. Planiram to", kazala je Angelina.

 

Glumica živi u prostranoj vili sa šest spavaćih soba i 10 kupaonica u Los Angelesu, koja je prethodno pripadala osnivaču američke kinematografije Cecilu B DeMilleu.

 

"Najviše volim što nema sobe za zabavu, već puno staza i mjesta za šetnju i razmišljanje. Osjećam se vrlo sretno što to imam u ovom trenutku", kazala je glumica.


Govoreći o majčinstvu, glumica je kazala da sebe ne smatra tradicionalnom majkom.

 

"Osjećam da mi nedostaju sve vještine da bih bila tradicionalna mama koja ostaje kod kuće. Snalazim se jer su djeca prilično izdržljiva i pomažu mi, ali nisam uopće dobra u tome", rekla je.

 

Dotaknula se i života u 40-im.

 

"Volim biti starija. Osjećam se ugodnije u četrdesetim nego kada sam bila mlađa. Možda zato što... Ne znam... Možda zato što moja mama nije dugo živjela pa postoji nešto u tim godinama što je za mene više pobjeda nego tuga. Sviđa mi se. Radujem se svojim pedesetim", zaključila je Jolie.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

 

(Index.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI