Nakon uvrede upućene Sanji Vulić

Sukob oko Dodikove miljenice se nastavlja, Mektić odgovorio Svetlani Cenić

Front 29.01.21, 08:22h

Sukob oko Dodikove miljenice se nastavlja, Mektić odgovorio Svetlani Cenić
Nakon što je Mektić napisao da "Vulićka ima više od 40 godina, a nije se porodično ostvarila, te da nema ni kučeta ni mačeta", u polemiku se uključila Svetlana Cenić koja je stala u zaštitu Sanje Vulić i upozorila Mektića da "ako nema pametnijih argumenata u debati, ne treba koristiti ni ove degutantne"

Nakon što je poslanik SDS-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH i bivši ministar sigurnosti Dragan Mektić uvrijedio poslanicu SNSD-a, koja se u medijima spominje i kao miljenica prvog čovjeka SNSD-a, Sanju Vulić time što je napisao da "Vulićka ima više od 40 godina, a nije se porodično ostvarila pa je boli ona stvar za narodom. Nema ni kučeta ni mačeta", u polemiku se uključila Svetlana Cenić.

 

Cenić je stala u zaštitu Sanje Vulić i upozorila Mektića da "ako nema pametnijih argumenata u debati, ne treba koristiti ni ove degutantne".

 

-Žene koje nisu udate i nemaju djecu iz nekog razloga, i dalje su ŽENE, nisu drugog reda. Imaš ih i u svojoj partiji. Što tim argumentima ne gađaš neženje bez djece?!, napisala je Cenić na svom Twitter nalogu.

 

Tu se rasprava nije završila, Mektić se ponovo oglasio, ovog puta reakcijom na poruku Svetlane Cenić.

 

-Žene od mene ne trebaš braniti, ja ću uvijek biti spreman životom da ih štitim. Ali, morate biti spremni osuditi neljudske postupke žena poput Sanje Vulić, koja bez ijednog argumenta opasno pokušava kompromitovati ljude, poručio je Mektić također na Twitter nalogu.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI