foto/ izobličila se

Demi Moore, šta ti se desilo?! Šokirala gledaoce na reviji, njeno 'zamrznuto' lice je neprepoznatljivo!

Showbizz 28.01.21, 11:47h

Demi Moore, šta ti se desilo?! Šokirala gledaoce na reviji, njeno 'zamrznuto' lice je neprepoznatljivo!
Podsjetimo, prije skoro 20 godina pisalo se da je glumica potrošila oko 250.000 dolara na zahvate kako bi u potpunosti promijenila svoje lice i tijelo prije pojavljivanja u filmu "Charliejevi Anđeli 2" iz 2003.

 

Američka glumica Demi Moore (58), junakinja filmova "Duh", "Malo dobrih ljudi", "Striptiz" i "G.I. Jane", u srijedu je na Tjednu mode Haute Couture u Parizu nosila reviju kuće Fendi, no njezino pojavljivanje na pisti neugodno je iznenadilo sve koji su pratili show na kojem je predstavljena kolekcija za proljeće/ljeto 2021. dizajnerice Kim Jones.

 

Holivudska zvijezda izgledala je potpuno neprepoznatljivo - njezino lice izobličeno je i "zamrznuto", a korisnici društvenih mreža složni su u činjenici da se nekad jedna od najljepših žena u filmskoj industriji "unakazila nepotrebnim estetskim zahvatima".

 

demi-moore-2


- Zaprepašten sam! Šokiran! Jednostavno ne izgleda dobro. I dalje ne mogu dokučiti je li to sve plastika ili je šminker gadno pogriješio... Sramota! Zašto si žene uskraćuju graciozno starenje? Pa toliko su privlačnije kad su prirodne, svi znaju da petljanje po licu nikad ne završi dobro!

 

Ovo je potpuno samouništenje, bolna nesigurnost, totalni nedostatak samopouzdanja. Što bi vas uopće moglo natjerati da to učinite vlastitome licu? To ne može biti Demi Moore, nekad je bila prelijepa, bio sam jako zaljubljen u nju - samo su neki od komentara na društvenim mrežama, piše Daily Mail, a prenosi Jutarnji.hr.

 

Ovo nije prvi put da se Demi suočava s glasinama o estetskim korekcijama. Podsjetimo, prije skoro 20 godina pisalo se da je glumica potrošila oko 250.000 dolara na zahvate kako bi u potpunosti promijenila svoje lice i tijelo prije pojavljivanja u filmu "Charliejevi Anđeli 2" iz 2003. Međutim, Moore je 2007. tvrdila kako nikad nije imala nikakvu plastičnu operaciju.


- Ne sviđa mi se ta ideja kao pokušaj zaustavljanja starenja - tako se možda možete probati boriti protiv vlastite neuroze, ali skalpel vas neće usrećiti - izjavila je tad Demi.

 

demi-moore-1

 

U jednom intervjuu iz 2019. godine izjavila je kako prihvaća prirodni proces starenja, iako "ima trenutaka kad se pogleda u ogledalo i ne može se prepoznati".

 

- Gravitacija ide u nekim smjerovima koji mi nisu dragi, ali prihvatila sam promjene koje dolaze s godinama, više si ne tražim nedostatke - govorila je Moore.

 

(Jutarnji, DEPO PORTAL/rm)

BLIN
KOMENTARI