oglasio se igor crnadak

Izetbegovićeva izjava je užasna... SDA ponižava ne samo SNSD, nego i Republiku Srpsku i cijeli srpski narod

Front 24.01.21, 16:35h

Izetbegovićeva izjava je užasna... SDA ponižava ne samo SNSD, nego i Republiku Srpsku i cijeli srpski narod
Crnadak je u Doboju održao radni sastanak sa članovima Gradskog izbornog štaba i kandidatima PDP-a za Skupštinu grada Doboj

 

"Izjava Bakira Izetbegovića je užasna. Ne smije se zaboraviti da SNSD u Savjetu ministara i Parlamentarnoj skupštini BiH sjedi zajedno, dogovora funkcije i razne zajedničke poslove upravo sa Bakirom i onima za koje su Srbi loš narod", rekao je potpredsjednik Partije demokratskog progresa, Igor Crnadak danas u Doboju - prenosi BN.

 

Komentarišući nedavnu izjavu lidera SDA Bakira Izetbegovića, Crnadak je rekao: 

 

„SNSD ima četiri delegata u Domu naroda zahvaljujući glasovima SDA i sada je to došlo na naplatu. SNSD mora da prihvati ovakve uvrede od svojih partnera i da nastavi da radi sa njima, iako SDA ponižava ne samo SNSD, nego i Republiku Srpsku i cijeli srpski narod“, ističe Crnadak. 

 

Crnadak je u Doboju održao radni sastanak sa članovima Gradskog izbornog štaba i kandidatima PDP-a za Skupštinu grada Doboj. 

 

Tema sastanka je bila politička situacija u Doboju i Republici Srpskoj, nakon odluke CIK-a o ponavljanju izbora u ovom gradu. 

 

Crnadak je rekao da je to hrabra odluka CIK-a koji je pod strašnim pritiskom od strane SNSD-a: 

 

„Doboj je postao glavni grad izbornih prevara i ponavljanje izbora ovdje donosi tračak nade da ćemo uskoro imati poštene izbore u cijeloj Republici Srpskoj. Ponovljeni izbori sa učešćem posmatrača opozicije donijeće sasvim drugačiji rezultat, bez 100% osvojenih glasova za pojedine kandidate SNSD-a, što će potvrditi da se 15. novembra u Doboju desila velika izborna  pljačka. PDP je spreman za novu kampanju i sigurno će uz poštene uslove biti važan faktor u Skupštini grada Doboj“, istakao je Crnadak. 

 

Crnadak kaže da reakcije na poslednje nastupe predsjednika SNSD-a i opšta atmosfera u Republici Srpskoj pokazuju da narod ne želi da čeka 2022. godinu i da očekuje da se promjene u Republici Srpskoj dese ranije: 

 

„Uvjeren sam da će upravo novi izbori u Doboju biti okidač koji će dovesti do ubrzanja tog procesa i u Narodnoj skupštini Republike Srpske i na nivou BiH“, zaključio je Crnadak. 

 

Sastanku su, pored Crnatka, članova Izbornog štaba i kandidata PDP Doboj, prisustvovali i član Predsjedništva PDP-a iz Dervente Milan Đukić potpredsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka Saša Čekrlija, predsjednici Opštinskih odbora PDP-a Modriča, Teslić i Petrovo Milutin Popović, Miroljub Letić i Mladen Tomić, te poslanik u Klubu PDP-a u NSRS Gordana Vidović. 

(BN, DEPO PORTAL/rm)

BLIN
KOMENTARI