SNSD-ova jurišnica u akciji

Sanja Vulić zaprijetila Sudu BiH: Ako prihvate sramnu odluku CIK-a, pokazat ćemo im ko smo mi!

Front 23.01.21, 20:58h

Sanja Vulić zaprijetila Sudu BiH: Ako prihvate sramnu odluku CIK-a, pokazat ćemo im ko smo mi!
Ona je rekla i da je odluka da se ponište rezultati izbora u Srebrenici apsolutno protiv Srba, te da će "srpski" članovi CIK-a ostati zapamćeni kao izdajnici srpskog naroda

 

- Ako se desi da prihvate političku i bespravnu odluku CIK-a koji je, kako je svima poznato, nezakonito imenovan, mi ćemo pokazati ko smo, poručila je Sanja Vulić.


Ona je podsjetila da je kandidat SNSD-a za gradonačelnika Boris Jerinić na proteklim izborima u Doboju, koji su protekli u skladu sa zakonom, bio u znatno većoj prednosti u odnosu na Srđana Todorovića iz Socijalističke partije (SP).


- Sva opozicija, ukoliko se okupi oko njega na budućim izborima, jeste na nivou statističke greške u odnosu na SNSD u Doboju, jer smo mi moćni i ponovo ćemo pobijediti, rekla je Vulić.


Ona je pozvala lidera Socijalističke partije Petra Đokića da se izjasni da li je i dalje koalicioni partner SNSD-a.


- Neka kaže da li stoji iza svog kadra u Doboju. Ako je na nivou republičkih institucija u vlasti, a u Doboju ruši SNSD, onda tu nešto ne štima, ocijenila je Vulić.


Ona je dodala da Đokić, ako krije da je sjeo za pregovarački sto sa liderom SDS-a Mirkom Šarovićem, treba da bude "Džek" i kaže da li je završio kada je riječ o dugogodišnjoj koaliciji sa SNSD-om.


- Srđan Todorović nema šanse na izborima u Doboju u odnosu na Borisa Jerinića i u to će se i sam uvjeriti, naglasila je Vulić.


Ona je rekla da se lider SDS-a Mirko Šarović u vezi sa poništavanjem izbora u Doboju sveti bivšem članu te stranke Obrenu Petroviću koji je shvatio da uz SNSD može taj grad povesti putem razvoja i prosperiteta.


Vulić je dodala da SDS na političkoj sceni opstaje na krilima stranaca i podrške političkog Sarajeva.


Ona je rekla i da je odluka da se ponište rezultati izbora u Srebrenici apsolutno protiv Srba, te da će "srpski" članovi CIK-a ostati zapamćeni kao izdajnici srpskog naroda, javlja Srna.


(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI