kontunuirana saradnja

Gradonačelnik Sarajeva potpisao novi ugovor: Nastavak finansijske podrške Fudbalskom klubu Sarajevo

Sport 20.01.21, 15:47h

Gradonačelnik Sarajeva potpisao novi ugovor: Nastavak finansijske podrške Fudbalskom klubu Sarajevo
Historija FK Sarajevo ispunjena je velikim imenima i trofejima, a Grad Sarajevo u okviru svojih mogućnosti prati taj šampionski put i kontinuirano pruža svoju podršku

 


Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka održao je danas u Vijećnici sastanak sa direktoricom Fudbalskog kluba Sarajevo Sabrinom Buljubašić i tom prilikom potpisao ugovor o finansijskoj podršci ovom kolektivu koji je znatno doprinio afirmaciji našeg grada i razvoju vrhunskih sportskih talenata.


Historija FK Sarajevo ispunjena je velikim imenima i trofejima, a Grad Sarajevo u okviru svojih mogućnosti prati taj šampionski put i kontinuirano pruža svoju podršku.


- Bordo fudbalski tim koji nosi ime glavnog bosanskohercegovačkog grada, svojevrstan je simbol i ambasador Sarajeva i cijele Bosne i Hercegovine - kazao je Skaka i dodao kako će promocija mladih, sporta i zdravog života uvijek biti jedan od prioriteta gradske administracije.


Direktorica Buljubašić zahvalila je Gradu Sarajevu i gradonačelniku Skaki na podršci i razumijevanju koje ima prema sportskim klubovima.

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI