JELENA KARLEUŠA GROMOGLASNO KRIKNULA

'Koga, bre, folirate?! Koliko zadriglih krmaka i matoraca za ulogu od glumica traži nešto zauzvrat! I ja sam prošla put pakla!!!

Showbizz 19.01.21, 19:17h

'Koga, bre, folirate?! Koliko zadriglih krmaka i matoraca za ulogu od glumica traži nešto zauzvrat! I ja sam prošla put pakla!!!
Šute jer se plaše, jer nemaju love, jer nemaju leđa, jer nemaju podršku da dignu glas, jer ih je sramota, jer su naučene da trpe i šute, jer žele da uspiju a preko kreveta je nažalost nekima jedini put! - poručila je Jelena Karleuša u podršci srbijanskim glumicama, ali i drugim ženama

 

 


I Jelena Karleuša se oglasila na svom Instagram profilu i iznijela stav povodom šokantne priče o silovanju mlade srbijanske glumice Milene Radulović od strane njenog učitelja Miroslava Aleksića.


Pjevačica je Mileni pružila podršku, ali i svim djevojkama i ženama koje nemaju hrabrosti da javno progovore o onome što su proživjele i/ili i dalje doživljavaju.


- U momentu kada su svi šokirani silovanjem mladih glumica, postavljam pitanje koga, bre, vi folirate?!?! Javna je tajna da se mlade glumice zlostavljaju i ucjenjuju ulogama - decenijama! Pitajte bilo koju glumicu koliko puta je doživjela od zadriglih krmaka i matoraca koji odlučuju ko će dobiti koju ulogu da traže nešto zauzvrat?! Isto važi za mlade pjevačice, ali i žene u svim drugim profesijama redom!


Svaka žena je doživjela bar neprijatnost od muškarca! Ja milion puta!!! Milion puta... Žene su na ovoj planeti građani drugog reda, gdje se poštuju isključivo muška pravila! Kad ste čuli da je neka direktorka ili rediteljka silovala mladog muškarca?! U našoj zemlji je javna tajna da se žene zlostavljaju i da moraju da šute!!! Šute jer se plaše, jer nemaju love, jer nemaju leđa, jer nemaju podršku da dignu glas, jer ih je sramota, jer su naučene da trpe i šute, jer žele da uspiju a preko kreveta je nažalost nekima jedini put!


Ali to je put pakla koje žene moraju da zaustave! A javnost? Mediji? Licemjeri! Sve se zna. Moja podrška mladim ženama iz ove trenutno aktuelne priče, ali i svim onim koje daleko od javnosti ovog momenta prolaze kroz sličan pakao! Sestre, glavu gore, stisnite i zube i pesnice - napisala je Jelena Karleuša.

 

jelena-karleusa-instagram-2


Dotakla se i svih srbijanskih medija koji su njenu privatnost mjesecima ugrožavali, a danas, kako kaže, osuđuju silovatelja.


- A najodvratnije mi je kada se "Kurir", "Informer", "Srpski Telegraf", "Alo" itd. usude da tobož osuđuju silovatelja!!?! Oni koji su mjesecima držali sliku moje p***e (s oproštenjem) na naslovnim stranama???!!! To nije bilo zlostavljanje jedne žene, to nije bilo silovanje i degradacija, poniženje???! I cio Balkan je to gledao i svi šutjeli? Gdje su bili ovi što sad tobož s**u da javno osude???? Urednik "Informera" koji je ispred mene sudiji nudio svoj telefon u kom čuva slike moji golih dijelova tijela?! Nakaza to čuva u telefonu i javno pokazuje?!? On da dijeli moralne lekcije???!!!!

Ovo je duboko posrnula država u kojoj žene ispaštaju i trpe!!!!! I sve mogu negdje da shvatim, ali tabloide i urednike i političare vlasti koji licemjerno brane žrtve a najgori su dželati - to neka serviraju svojim nesretnim majkama - zgroženo je poručila Jelena Karleuša.

 

jelena-karleusa-instagram-1

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI