SPEKULACIJE NISU TAČNE

Šta se zaista dogodilo Čedi Jovanoviću: Ljekari su ubijeđeni da su sve to posljedice Covid-19, koji je preležao

Hronika 14.01.21, 17:37h

Šta se zaista dogodilo Čedi Jovanoviću: Ljekari su ubijeđeni da su sve to posljedice Covid-19, koji je preležao
U njegovo liječenje uključilo se više ljekara različitih specijalnosti, postavljene su dijagnoze bolesti tri organa - pluća, dijafragme i kičme

 

 


Lider LDP-a Čedomir Jovanović nema više bolove, zbog kojih je prije nekoliko dana u opštem teškom zdravstvenom stanju primljen u KBC "Dr Dragiša Mišović", i njegovo zdravstveno stanje je sada stabilno, potvrđeno je Novostima u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

 


Ljekari koji brinu o njegovom zdravlju nezvanično juče su za Novosti demantovali spekulacije koje su se pojavile u javnosti da Jovanović ima "benigni tumor kičmene moždine".


- Njegovo zdravstveno stanje je na prijemu u bolnicu zaista bilo kompleksno, sa više različitih tegoba koje se teško mogu povezati - navodi za Novosti izvor iz "Mišovića".


-Tegebe koje je Jovanović imao mogle su da se povezuju sa posljedicama Covid-19, koji je imao sredinom prošle godine, ali su istovremeno ukazivale i na neko akutno stanje, zbog kojeg je trpio velike bolove. Zbog takve situacije u njegovo liječenje uključilo se više ljekara različitih specijalnosti.iz naše ustanove, ali i Kliničkog centra Srbije. Jesmo imali više različitih sumnji, ali su one poslije više vrsta pregleda i detaljnih pretraga otklonjene, postavljene su dijagnoze bolesti tri organa - pluća, dijafragme i kičme.


Lider LDP ima upalu lijevog plućnog krila, mikroemboliju oba plućna krila i pleuritis. Ljekari su ubijeđeni da su sve to posljedice Covid-19 koji je Jovanović preležao.

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI