Ukoliko se odlučite za m:SAT

Bilo gdje u BiH - najbolji digitalni program po super cijeni: Satelitska TV već od 7,50 KM mjesečno!

Mediji 11.01.21, 13:37h

Bilo gdje u BiH - najbolji digitalni program po super cijeni: Satelitska TV već od 7,50 KM mjesečno!
Aktuelna ponuda podrazumijeva 50% nižu pretplatu prvih 10 mjeseci, uz gratis drugi priključak, a cijena opreme i montaže za m:SAT iznosi simboličnih 0,99 KM

 

 


Vaša kuća ili vikendica, gdje god da se nalazi u BiH, čak i u udaljenim i nepristupačnim mjestima, može da ima najbolji digitalni TV program i to po veoma povoljnoj cijeni.

 


Ukoliko se odlučite na m:SAT – m:tel satelitsku televiziju možete bilo gdje u BiH da gledate preko 150 najboljih domaćih, filmskih, sportskih i zabavnih TV kanala na dva televizora istovremeno.


Aktuelna ponuda podrazumijeva 50% nižu pretplatu prvih 10 mjeseci, uz gratis drugi priključak, a cijena opreme i montaže za m:SAT iznosi simboličnih 0,99 KM. Tako mjesečna pretplata za m:SAT Start paket sa uračunatih 50% popusta sada iznosi samo 7,50 KM za prvih 10 mjeseci.


Podsjećamo, m:SAT omogućava prijem TV i radio programa koji se preko satelita distribuira korisnicima, na bilo kojoj lokaciji u Bosni i Hercegovini. Ne postoji tehničko ograničenje za realizaciju ove usluge i isporuka TV signala nije ograničena kablovskom mrežom ili drugim tehničkim preduslovima.


Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili besplatno pozovite m:tel Call centar na 0 800 50 905.

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI