Potpredsjednik Vlade Crne Gore na Twitteru

Abazović: 'Đukanović sebi dao žuti karton, smijenićemo ga ako prekrši Ustav'

Front 02.01.21, 19:44h

Abazović: 'Đukanović sebi dao žuti karton, smijenićemo ga ako prekrši Ustav'
Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović vratio je na ponovno odlučivanje sve zakone koje je donijela Skupština na sjednici 29. decembra, među kojima je i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o slobodi vjeroispovijesti

 

Crnogorski predsjednik Milo Đukanović je vraćanjem na ponovno glasanje zakona koje je Skupština usvojila 29. decembra "dao sebi žuti karton" i biće smijenjen ako prekrši Ustav, rekao je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović.

 

"Ako prekrši Ustav, smijenićemo ga", napisao je Abazović na Twitteru.

 

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović vratio je na ponovno odlučivanje sve zakone koje je donijela Skupština na sjednici 29. decembra, među kojima je i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

 

Na skupštinskoj sjednici 29. decembra usvojeni su i Zakon o izmjeni zakona o radu, Zakon o izmjenama i dopunama zakona o državnim službenicima i Zakon o dopunama zakona o zdravstvenoj zaštiti.

 

Poslanici su usvojili tada i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o kreditnim institucijama, Zakon o izmjenama Zakona o sanaciji kreditnih institucija i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI