POSLASTICA ZA KRAJ GODINE

'Xiaomi' otvara prvu Mi trgovinu u centru Sarajeva: Akcijske cijene uz više od 50% popusta i specijalni pokloni

Biznis Klub 25.12.20, 18:19h

'Xiaomi' otvara prvu Mi trgovinu u centru Sarajeva: Akcijske cijene uz više od 50% popusta i specijalni pokloni
Broj proizvoda za koje vrijede spomenuti popusti je ograničen, tako da samo najbrži kupci koji dođu prvog dana imaju šansu da postanu vlasnici najnovijih Mi proizvoda po nevjerovatnim cijenama

 

 

Xiaomi, globalni tehnološki lider i najpopularnija marka mobilnih telefona u posljednjih šest mjeseci, po podacima neovisnog istraživanja, otvara svoju prvu Mi trgovinu u Sarajevu.

 


Uz partnerstvo sa službenim Xiaomi distributerom, kompanijom Comtrade Distribution d.o.o. Sarajevo, i maloprodajnim partnerom kompanijom IQ Mobile, nova trgovina će 30. decembra u 10 sati otvoriti svoja vrata uz specijalne poklone i pogodnosti za posjetitelje.


Najnovija Mi trgovina se nalazi na adresi Ferhadija 14, gdje svi zainteresovani mogu da se upoznaju sa cijelokupnim prodajnim asortimanom kompanije Xiaomi koji uključuje najnovije modele mobilnih telefona, smart home uređaja, televizora, audio, video tehnike i lifestyle proizvoda.

 

xiaomi-mi3


Povodom otvaranja najnovije Mi trgovine u regiji i prve trgovine u Sarajevu i Bosni i Hercegovini, Xiaomi je pripremio brojne popuste i iznenađenja za sve kupce koji posjete trgovinu na dan otvaranja. Prvih deset kupaca na dan otvaranja trgovine dobit će uz kupljen uređaj na poklon još jedan isti (1+1 promocija), dok je na veliki broj uređaja kao što su Mi TV, Mi Electric Scooter i određene modele Mi mobilnih telefona obezbijeđeni popusti do čak 55 posto.


Broj proizvoda za koje vrijede spomenuti popusti je ograničen, tako da samo najbrži kupci koji dođu prvog dana imaju šansu da postanu vlasnici najnovijih Mi proizvoda po nevjerovatnim cijenama.


Kako bi što veći broj zainteresovanih kupaca imao priliku da iskoristi promociju, svaki posjetitelj ima pravo na samo jednu kupovinu proizvoda po specijalnoj akcijskoj cijeni.


Također, gotovo kompletan asortiman koji nije obuhvaćen nekom drugom promocijom podliježe popustu od 10 posto na dan otvaranja.


(FENA/ad)

BLIN
KOMENTARI