VIDEO/ OPET ŠOKANTAN INTERVJU

Stanivuković spreman za zagrljaj s Dodikom: Ako treba da svijetu pošaljem sliku da se RS čvrsto drži, pružit ću mu ruku!

Front 18.12.20, 23:09h

Stanivuković spreman za zagrljaj s Dodikom: Ako treba da svijetu pošaljem sliku da se RS čvrsto drži, pružit ću mu ruku!
Važno je da u kritičnim momentima pokažemo jedinstvo, iako smo različiti - izjavio je Stanivuković za RTRS

 

 

 

Draško Sanivuković, novoizabrani gradonačelnik Banjaluke. ponovo je uzdrmao javnost svojim izjavama. Gostujući na RTRS-u u emisiji Telering, Stanivuković je, između postalog, rekao i da je spreman da pruži ruku Miloradu Dodiku, ako bude potrebno da se svijetu pošalje slika da je Republika Srpska spremna da odoli nekim pritiscima.


- Kada bi bilo potrebno da pošaljem sliku svijetu da se RS čvrsto drži i da je srpemna da odoli nekim pritiscima, u tom smislu sam spreman da mu čvrsto pružim ruku. Važno je da u kritičnim momentima pokažemo jedinstvo, iako smo različiti - izjavio je Stanivuković za RTRS.


Rekao je i da shvata šta znači jedinstvo i sloga srpskog naroda.


Naglasio je da važno i da ima dobre odnose sa Beogradom i vlastima u Srbiji te da je spreman da iskaže svu zahvalnost za pomoć koja je stigla iz Srbije kada je Republici Srpskoj bila najpotrebnija.


O čemu je još bilo riječi tokom Stanivukovićevog gostovanja u Teleringu, gledajte u priloženom videu...

 

 
 

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI