Turbulentan vikend u vili

Nakon incidenta u realityju 'Parovi', šestoro učesnika završilo u policijskoj stanici: Oglasili se sa Happy TV

Mediji 14.12.20, 10:39h

Nakon incidenta u realityju 'Parovi', šestoro učesnika završilo u policijskoj stanici: Oglasili se sa Happy TV
Mi smo srećna televizija koja je protiv nasilja, te štitimo ljudska prava u svakom obliku njihovog bitisanja, kažu iz produkcije

 

Ovaj vikend u rijaliti programu "Parovi" bio je veoma turbulentan. Naime, šestoro takmičara napustilo je vilu na srbijanskoj TV Happy, zbog čega je dolazila i policija, a potom su i saslušani u policijskoj stanici u Zemunu, jer su navodno bili agresivni.

 

U policijskoj stanici svoj iskaz dali su Aleksandra Coka Lakić, Nenad Marinković Gastoz, Ilijana Vagić, Karađorđe Subotić, Nikola Lakić i Mladen Vuletić. Nakon saslušanja oni se nisu vratili u vilu, iako su se tome nadali njihovi rijaliti cimeri, već uživaju u spoljnom svijetu.

 

Nedjelja uveče bila je rezervisana za izbacivanje iz vile. Prvi učesnik koga je publika sačuvala je Mila Kosirović, sa osvojenih samo dva odsto glasova. S obzirom na to da su nominovani bili i neki od rijaliti učesnika koji su izbačeni zbog sukoba sa produkcijom, presjek glasova je neobičan, piše Kurir.

 

Ipak, odlukom glasova publike rijaliti se završio za Maju Jenić i ona je zauvijek napustila vilu. Učesnici su se u suzama pozdravili sa njom.

 

Inače, produkcija ovog show programa ubrzo nakon haosa u realityju oglasili su se i saopštili sljedeće:

 

"Nenad Marinković Gastoz , Mladen Vuletić, Karađorđe Subotić, Nikola Lakić, Aleksandra Coka Lakić i Ilijana Vagić nakon agresivnog ponašanja neće biti dio glamurozne vile u devetoj sezoni, dok će ostali ostati u "Parovima" i boriti se za nagrade, te neće biti kažnjeni. Mi smo srećna televizija koja je protiv nasilja, te štitimo ljudska prava u svakom obliku njihovog bitisanja. Prava iznenađenja tek slijede", naveli su iz produkcije.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI