snažna lunarna energija

Jeste li spremni za posljednji mladi mjesec u 2020? Ova četiri horoskopska znaka će profitirati na raznim poljima

Zabava 12.12.20, 17:29h

Jeste li spremni za posljednji mladi mjesec u 2020? Ova četiri horoskopska znaka će profitirati na raznim poljima
Oni koji su u vezi treba da zavire ispod drame i napetosti i otkriju da je ova situacija samo prilika da otvorite nove vidike u ljubavi

 


Mlad Mjesec u Strijelcu 14. decembra je posljednji mlad Mjesec u 2020. godini, tako da imamo priliku da učinimo nešto važno za našu budućnost.

 

Naravno, budući da se ova snažna lunarna energija pokreće istovremeno kad je i pomračenje Sunca, očekuju nas stresne situacije, dodatne napetosti i čudni putevi i izbori pred kojima ćemo se naći.

 

Astrolozi kažu da će ovaj mlad Mjesec imati poseban uticaj na četiri znaka Zodijaka:

 

Blizanci

 

Očekuju vas konflikti i dramatične situacije u ljubavi. Na polju romantike nešto će se zauvijek okončati, a istovremeno nešto novo može otpočeti.

Oni koji su u vezi treba da zavire ispod drame i napetosti i otkriju da je ova situacija samo prilika da otvorite nove vidike u ljubavi i raščistite stare dugove u odnosu sa partnerom.

Sada je pravi trenutak za iskren razgovor o svim izazovima. To će vam donijeti raspoloženje.

 

Djevica

 

Mlad Mjesec vam pomaže da zacijelite emotivne rane iz prošlosti. Najbolje za sebe moći ćete da postignete ako izađete iz zone komfora i ponekad pređete granicu zarad višeg dobra. Pomračenje Sunca najviše će uticati na polje vaše porodice.

Moguće je da će vam se vratiti neka stara negativna, čak i potisnuta sjećanja. Bićete spremni da pomirite neke članove svoje porodice, da oprostite, ali i da zatražite oproštaj.

Pravu radost donosi vam to što ste čvrsto odlučili da u bravu svog života ubacite ključ mira. Kada se to dvoje sklopi, očekuju vas predivne stvari, piše Lovesensa.rs.


Strijelac

 

Mlad Mjesec je pozicioniran u vašem znaku Zodijaka. Moguće je da ćete doživjeti manju krizu identita i postavljaćete sebi pitanja na koja nećete moći lako da odgovorite.

Već odavno žudite za promjenama, a sada je prilika da osjetite šta znači prava ljepota avanture. Vaš znak kroz život vodi sloboda. Zato je važno da izađete van granica, probate neke nove stvari i ispunite sebi stare avanturističke težnje.


Ribe

 

Pomračenje Sunca najviše će uticati na vaše polje karijere. Dolazi do značajnih promjena na profesionalnom planu.

Moguće su nove prilike za posao, kao i profesionalni susreti koji bio mogli da unaprijede vašu karijeru. Iako se usljed nastalih promjena možete osjećati pomalo nervozno, iskroistite priliku da pokažte svoje sposobnosti i ostavrite nešto veliko.

Šta god da se dogodi i koliko god situacije bile nepovoljne, budite uvjereni da će se dobar put otvoriti pred vašim znakom Zodijaka.

 

(Hayat, DEPO PORTAL/mr)

BLIN
KOMENTARI