EMINA JAHOVIĆ O TEŠKIM ŽIVOTNIM TRENUCIMA

'Sudija me molio da prestanem plakati... Dan razvoda bio je katastrofa za mene, dvije godine sam se spremala...'

Showbizz 04.12.20, 21:31h

'Sudija me molio da prestanem plakati... Dan razvoda bio je katastrofa za mene, dvije godine sam se spremala...'
Emina je uprkos pandemiji, koja je ove godine svima poremetila planove, uspjela da lansira svoju kozmetičku kolekciju, koja je naišla na sjajne kritike u Srbiji i Turskoj, gdje se prodaje

 

 

Popularna pjevačica Emina Jahović godinama živi na relaciji Beograd-Istanbul, a kako za sebe voli da kaže, obožava da radi i u svakom poslu uživa.


-Ja sam pravi generator, mašina. Volim da radim, nisam u stanju da ležim, ljenčarim… Nisam takve prirode i kada ne radim osjećam se veoma loše – rekla je ona, a potom je opisala kako se bori sa teškim momentima u životu.


– Uvijek kažem da život nije odsustvo problema, nego način na koji se sa njima izborite. Kraj 2017. i 2018. godinu pamtit ću po ne baš lijepim trenucima u svom životu. Bilo je jako teško, ali sam se izborila i postala samo jača – ispričala je Emina za medije.


Podsjetimo, Emina se 2018. godine razvela od Mustafe Sandala, sa kojim ima sinove Jamana i Javuza, a razvod je teško podnijela.


– Dan razvoda je bio katastrofalan za mene, za to sam se spremala dvije godine. Mnogo sam plakala, a isto i on. Tugovao je. Nije plakao, ali je tugovao, vidjela sam da mu nije bilo lako. Sudija je rekao: “Molim te prestani da plačeš jer ću odložiti suđenje” – rekla je pjevačica nakon razvoda u emisiji Ami G show.


Inače, Emina je uprkos pandemiji, koja je ove godine svima poremetila planove, uspjela da lansira svoju kozmetičku kolekciju, koja je naišla na sjajne kritike u Srbiji i Turskoj, gdje se prodaje.

 

(Telegraf.rs/DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI