Tragedija tokom radnog vremena

Pucnjava u Kremlju: Tjelohranitelj Vladimira Putina izvršio samoubistvo

Hronika 30.11.20, 20:09h

Pucnjava u Kremlju: Tjelohranitelj Vladimira Putina izvršio samoubistvo
Napominje se da bi razlog samoubistva mogao da bude “ravnodušan odnos rukovodstva FSO prema radnim uslovima zaposlenog i brojnim prekovremenim radom“ – u jednoj od posljednjih smjena Zaharov je bio na poslu više od 15 sati

 

Tjelohranitelj ruskog predsjednika Vladimira Putina ubio se danas u Kremlju. Prema pisanju ruskih medija, zaposleni u 5. odjeljenju ULO SOM FSO Rusije Mihail Zaharov izvršio je samoubistvo tokom radnog vremena.

 

Napominje se da supruga, sa kojom je Zaharov uskoro trebalo da se razvede, nije obaviještena o samoubistvu.

 

Napominje se da bi razlog samoubistva mogao da bude “ravnodušan odnos rukovodstva FSO prema radnim uslovima zaposlenog i brojnim prekovremenim radom“ – u jednoj od posljednjih smjena Zaharov je bio na poslu više od 15 sati.

 

Prema riječima kolega preminulog, u FSO postoji nedostatak osoblja – tako da su prinuđeni da rade mnogo više i bez dodatnih plaćanja, prenosi "Objektiv".

 

mihail-zaharov

 

Starost osobe koja je izvršila samoubistvo nije prijavljena, ali sudeći po fotografiji objavljenoj na kanalu Telegram, ipak je riječ o mladiću.

 

Izvor agencije Tass negirao je medijske navode da je samoubica služio u jedinici odgovornoj za ličnu bezbjednost predsjednika Putina, već da je riječ o pripadniku ruske Federalne službe bezbjednosti.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI