Zadovoljni rezultatom na lokalnim izborima

Predsjedništvo HNS-a: Sve aktivnosti usmjeriti ka mostarskim izborima

Front 30.11.20, 13:44h

Predsjedništvo HNS-a: Sve aktivnosti usmjeriti ka mostarskim izborima
Na sjednici je pod posebnom točkom dnevnog reda raspravljano o budućim aktivnostima i pripremi za lokalne izbore za Grad Mostar

 

Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora (HNS) u ponedjeljak je održalo svoju redovitu sjednicu u Mostaru na kojoj su razmatrani rezultati lokalnih izbora i aktivnosti vezane za predstojeće izbore za Gradsko vijeće Mostara.

 

U radnom dijelu sjednice Predsjedništvo je uz presjek stanja aktualne političke situacije u Bosni i Hercegovini analiziralo i privremene neslužbene rezultate lokalnih izbora koji su održani 15. studenog u Bosni i Hercegovini.

 

Predsjedništvo je nakon iscrpne analize neslužbenih rezultata lokalnih izbora izrazilo zadovoljstvo postignutim rezultatima koji su ostvarile stranke privržene politici HNS-a, a posebno u onim sredinama gdje je bio organiziran zajednički rad i djelovanje, priopćeno je iz Ureda za informiranje HNS-a.

 

Na sjednici je pod posebnom točkom dnevnog reda raspravljano o budućim aktivnostima i pripremi za lokalne izbore za Grad Mostar. Razmotrene su i prezentirane daljnje aktivnosti koje će pridonijeti jačanju povjerenja i ostvarivanju zacrtanog izbornog rezultata.

 

Također, Predsjedništvo je jednoglasno i odgovorno zaključilo kako će sve buduće aktivnosti dužnosnika Hrvatskog narodnog sabora biti isključivo u funkciji postizanja zacrtanog i očekivanog rezultata stranaka Hrvatskog narodnog sabora na izborima za Gradsko vijeće Mostara.

 

Predsjedništvo HNS-a zakazalo je sljedeću sjednicu za 14. prosinca, na kojoj će se osim završnih izbornih priprema za Grad Mostar, raspravljati i o 25. obljetnici Daytonskog mirovnog sporazuma, navodi se u priopćenju.

 

(FENA/dg)

BLIN
KOMENTARI