VIDEO/ je li mile otpjevao svoje?

Zoran Kesić pola emisije 'mezetio' Dodika: Ispeglajte ovo, ljubi vas brat, on je ovde svaki drugi dan, ni mi ne možemo više!

Mediji 30.11.20, 12:43h

Zoran Kesić pola emisije 'mezetio' Dodika: Ispeglajte ovo, ljubi vas brat, on je ovde svaki drugi dan, ni mi ne možemo više!
U jednom od priloga Kesić se pita i "kako se svih ovih godina uopšte dogodio Milorad Dodik, leb te je*o", te donosi blic retrospektivu Dodikovih političkih mimikrija i prevrtljive karijere

 

 

Popularna satirična emisija "24 minuta sa Zoranom Kesićem" u najnovijem izdanju bavila se, između ostalog, i proteklim izborima u Bosni i Hercegovini. Tačnije, Kesić se kroz više priloga osvrnuo na reakcije Milorada Dodika nakon poraza u Banjaluci i Bijeljini te javnih prijetnji koje je uputio građanima.


U jednom od priloga Kesić se pita i "kako se svih ovih godina uopšte dogodio Milorad Dodik, leb te je*o", te donosi blic retrospektivu Dodikovih političkih mimikrija i prevrtljive karijere, od kritika Karadžića i Mladića do njihovog veličanja, od zagrljaja sa Borisom Tadićem do ljubavi sa Aleksandrom Vučićem...


Blizu 13 minuta u sinoćnjem izdanju emisije posvećeno je dvodecenijskom nedodirljivom lideru Republike Srpske... Zaslužio je!

 

 
 
 

 

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI