teoretičar zavjere uplakan

Zakleti antimasker i antivakser leži u bolnici zbog korone, a i dalje zove ljude na proteste protiv mjera: 'Izađite, oslobodite se...'

Lifestyle 30.11.20, 09:33h

Zakleti antimasker i antivakser leži u bolnici zbog korone, a i dalje zove ljude na proteste protiv mjera: 'Izađite, oslobodite se...'
Leži u švajcarskoj bolnici i nepovezano priča, na momente i kroz plač, kako "nikoga nije izdao" i kako se "za sve borio" i aludira da je žrtva zavjere

 

Koliko je suluda borba antimaskera i antivaksera pokazuje lik i j Gorana Pantelića (42), jednog od najpoznatijih teoretičara zavjera o kovidu 19 i protivnika epidemiloških mjera.

 

Nažalost, gastarbajter iz Valjeva stavio je masku tek kad je završio u bolničkom krevetu u Švajcarskoj pošto se zarazio koronom.


Bez obzira na to, Pantelić i dalje kroz suze iz bolničke posteljine poziva “sljedbenike” da izađu na ulice protiv epidemioloških mjera?!

 

Snimak koji je objavio bizaran je kao i stavovi koje širi već mjesecima.

 

Na njemu je Pantelić koji leži u švajcarskoj bolnici i nepovezano priča, na momente i kroz plač, kako "nikoga nije izdao" i kako se "za sve borio" i aludira da je žrtva zavjere.

 

Istovremeno, on iz švajcarske bolničke postelje poziva ljude u Srbiji, da u danima kada bilježimo najcrnje korona rekorde i oboljeva i više od 7.500 ljudi dnevno - izađu na ulice i bore se za "njegov cilj". I suludi momenti se tu tek zahuktavaju.

 

Ostatak čitajte ovdje

 

(Noizz.rs, DEPO PORTAL/mr)

BLIN
KOMENTARI