Oglasio se povodom gostovanja Draška Stanivukovića

Mijatović: Možda ne ispunjavam ni jedan uslov da postanem političar u RS, ali nikad neću prodati stav za lažnu podršku

Front 28.11.20, 20:23h

Mijatović: Možda ne ispunjavam ni jedan uslov da postanem političar u RS, ali nikad neću prodati stav za lažnu podršku
Večeras je Srđan Puhalo povodom gostovanja Draška Stanivukovića rekao 5 stvari koje ne smeš uraditi ako hoćeš da budeš političar u Republici Srpskoj i pobediš

 

Potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović objavio je zanimljiv status na svom Facebook profilu. Prenosimo ga u cjelosti:

 

Večeras je Srđan Puhalo povodom gostovanja Draška Stanivukovića rekao 5 stvari koje ne smeš uraditi ako hoćeš da budeš političar u Republici Srpskoj i pobediš:


Ne smeš priznati genocid u Srebrenici

Ne smeš priznati legalitet međunarodnog suda u Hagu

Ne smeš loše pričati o SPC

Ne smeš podržati lgbt populaciju

Ne smeš podržati PRIDE

 

Pošto ja pričam ono što osećam i mislim pa makar nikad ne dobio ni glasa. Sve ovo sam već izjavio ali da ponovim.
 


U Srebrenici je počinjen genocid i tako je presudio i međunarodni sud u Hagu koji su osnovale Ujedinjene Nacije. Taj isti sud su priznali i Beograd i Banja Luka te isporučili sve ljude koji su se našli na optužnicama istog suda! Ja sam otvoreno rekao i ponavljam u Srebrenici je počinjen genocid i bio sam u Potočarima poklonio se žrtvama i opet ću ići!


Međunarodni sud ima svoj legitimitet jer su ga osnovale Ujedinjene Nacije a samim tim i sve zemlje članice UN-a, uključujući sve zemlje bivše Jugoslavije.


Davno sam rekao i da ponovim SPC, Islamska zajednica, i Katolička crkva su produžene ruke fašističkih organizacija, SNSD, SDA, HDZ. Čast retkim izuzetcima u SPC, Islamskoj zajednici i Katoličkoj crkvi!
 

Apsolutno podržavam sva prava LGBT populacije kao i prava svih građana u BiH.


Kada se dogodi PRIDE u Banja Luci staću u prvi red sa tim ljudima i apsolutno podržavam njihovu borbu za prava kao građana BiH!


Možda ja ne ispunjavam ni jedan uslov da postanem političar u Republici Srpskoj, ali nikad neću prodati svoj stav za lažnu podršku!


Da dodam moja domovina je Bosna i Hercegovina i tako će biti dok sam živ!

 

 


A o Beogradu i Srbiji opet sa ushićenjem oni koji ni na ekskurziji nisu tamo bili. Dosta nam je jedan Dodik uništio nas je al izgleda da je kloniranje uspelo, nećemo preživeti novu verziju Mile!

 

(DEPO PORTAL/dg)

 

BLIN
KOMENTARI