Šta će na ovo reći 'lord Hadžihafizbegović'?!

Mnogi će se iznenaditi: Režiser Ahmed Imamović postao član SDA! Prepoznao političku snagu...

Front 27.11.20, 15:33h

Mnogi će se iznenaditi: Režiser Ahmed Imamović postao član SDA! Prepoznao političku snagu...
Napomenuo je da je SDA otvorena za svakog čovjeka koji je spreman da svojim ličnim angažmanom doprinese radu SDA i borbi za očuvanje i snaženje države BiH

 

Bosanskohercegovački režiser Ahmed Imamović potpisao je pristupnicu i odlučio se politički angažirati u Stranci demokratske akcije (SDA), a predsjednik SDA Bakir Izetbegović poželio mu je dobrodošlicu.

 

- Raduje me da nam se priključio čovjek poput Ahmeda Imamovića. Drago mi je da je Imamović u SDA prepoznao političku snagu koja je kao lider probosanskog bloka spremna da odgovori izazovima pred kojima se nalazi država Bosna i Hercegovina i bh. društvo u cjelini - kazao je Izetbegović.

 

Napomenuo je da je SDA otvorena za svakog čovjeka koji je spreman da svojim ličnim angažmanom doprinese radu SDA i borbi za očuvanje i snaženje države BiH, saopćeno je iz SDA.

 

Ahmed Imamović, višestruko nagrađivani bh. filmski i pozorišni režiser koji je, između ostalog, dobitnik nagrade Evropske filmske akademije za najbolji kratki film 2002. godine, do sada nije bio politički angažiran.

 

(FENA/dg)

BLIN
KOMENTARI