Veza iz Londona

Bivši fudbaler Željezničara dovodi Lady Gagu u BiH, evo šta je rekao o tome

Showbizz 26.11.20, 18:01h

Bivši fudbaler Željezničara dovodi Lady Gagu u BiH, evo šta je rekao o tome
Radi se o privatnoj posjeti i iz tog razloga ona neće biti za javnost, otkrio je Koroman

 


Lady Gaga ponovo dolazi na prostor bivše Jugoslavije, ali ovog puta kod Ognjena Koromana na Jahorinu.  Kako saznaje "Kurir", svjetska muzička zvijezda bit će gošća bivšeg fudbalera Željezničara, s kojim se upoznala dok je on svojevremeno igrao za Portsmouth.

 

Ako sve bude bilo po dogovorenom planu, pjevačica bi u januaru trebalo da doputuje na Jahorinu, koja joj je posebno zanimljiva jer je saznala da je u pitanju olimpijska planina. Zasad nije poznato da li će Gaga biti smještena u nekom od hotela ili pak u nekom od luksuznih apartmana. Da će ugostiti pjevačicu koju poznaje još od 2006. godine, kad nije bila ovako velika zvijezda, za Kurir je potvrdio bivši fudbaler.

 

- Imate dobre izvore, ali ne mogu sve da vam otkrivam. Radi se o privatnoj posjeti i iz tog razloga ona neće biti za javnost. Tačno vrijeme njenog dolaska neće biti nigdje objavljeno - rekao je na početku razgovora Ognjen, a onda i objasnio kako su se upoznali.

 

- Bilo je to davno. Zatekli smo se u jednom klubu u Londonu. Ona je bila s prijateljima, a ja sa svojim saigračima iz kluba. U početku nisam ukapirao ko je osoba, pa su mi rekli. Zezali smo se cijelo večer i razmijenili kontakte, ne samo s njom nego i sa cijelim njenim timom. Čuli smo se nakon njene posjete Beogradu, još tada sam joj rekao da mora da dođe da popije i našu rakiju s Romanije - zaključio je Koroman.

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI