Osigurali im i popust

Spašavanje zimske sezone: Nadomak Sarajeva za turiste organizovano testiranje na licu mjesta

Biznis Klub 26.11.20, 13:25h

Spašavanje zimske sezone: Nadomak Sarajeva za turiste organizovano testiranje na licu mjesta
Medicinsko osoblje laboratorije će na poziv dolaziti na bilo koju lokaciju i vršiti testiranje 24 časa prije povratka u matičnu zemlju a test će im važiti 48 h od dana izdavanja testa

 

Olimpijski centar Jahorina donio je Covid proceduru za cijelo skijalište, a pored istih uspostavio je saradnju sa laboratorijom "Centralmed" sa Pala.

 

Ljubitelji Jahorine koji se odluče da provedu odmor na Jahorinu ovu zimu imaće na raspolaganju i usluge testiranja (serološki i PCR test) na Covid-19.

 

Medicinsko osoblje laboratorije će na poziv dolaziti na bilo koju lokaciju na planini i vršiti testiranje 24 časa prije povratka u matičnu zemlju a test će im važiti 48 h od dana izdavanja testa.

 

- Cilj nam je da budući posjetioci sigurno i zdravo stignu do svoje zemlje, a uz što manje troškove pa smo vođeni istim dogovorili i obezbjedili im popust od 5% za usluge testiranja - saopšteno je iz OC Jahorina.

 

Labotaroriju "Centralmed" za dogovor oko testiranja posjetioci mogu samostalno kontaktirati na telefon +387 65 024 402  ali i preko OC Jahorina za šta im stoji na raspolaganju kontakt telefon +387 57 270 003.

 

- Takođe predlažemo da svi zajedno učinimo i sljedeće: #nosimasku #održavajhigijenu #držidistancu #budisiguran i na taj način damo još jedan doprinos u smanjenju širenja i posljedica koje virus sa sobom donosi. Olimpijski centar Jahorina živi u nadi da ćemo uskoro svi zajedno izaći kao pobjednici u borbi protiv virusa i da će ovo biti samo još jedna priča iz koje ćemo svi izvući mudre pouke i krenuti dalje u uspješne poslovne i privatne pobjede - koje će ujedno stvarati buduće najljepše olimpijske uspomene - zaključuje se u saopštenju.

 

(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI