Strašna tragedija u Beogradu

Četverogodišnjak preminuo nakon teške povrede: Ispao iz autobusa, vrata se zatvorila i zakačila mu nogu

Hronika 25.11.20, 14:49h

Četverogodišnjak preminuo nakon teške povrede: Ispao iz autobusa, vrata se zatvorila i zakačila mu nogu
Hitna pomoć je dobila poziv u 18.21 sati i dijete je prevezeno u bolnicu gdje je ubrzo od zadobivenih ozljeda preminulo

 

Gradsko prometno poduzeće "Beograd" izrazilo je duboku sućut povodom tragične smrti dječaka koji je zadobio teške ozljede u nezgodi u autobusu na liniji 18 u utorak večer u Zemunu. 

 

Kako se navodi na web stranici ovoga komunalnog poduzeća, nesreća u kojoj je stradao dječak dogodila se "pod još nerazjašnjenim okolnostima u utorak večer, u 18.19 sati, na stajalištu "Bosanska", u Prvomajskoj ulici u Zemunu i to na zadnjim vratima autobusa".

 

"Svjesni smo da je mladi život zauvijek izgubljen i spremni smo na to da svi naši zaposleni koji su sudjelovali u ovom tragičnom događaju budu pozvani na odgovornost. Da bi tragedija bila veća, vozač o ovom nesretnom slučaju nije imao nikakvo saznanje, ništa nije vidio, niti mu je itko od putnika u autobusu signalizirao da se nesreća dogodila. Nastavio je vožnju i za nesreću je saznao tek kada ga je policija zaustavila. Vozač je u šoku zbog saznanja šta se dogodilo", navodi se u priopćenju.

 

Poduzeće je započelo  istragu povodom tragičnog događaja, a vozač je suspendiran.

 

Dječak je, prema navodima beogradskih medija, ispao iz autobusa kada su se zadnja vrata zatvorila i zakačila mu nogu, nakon čega je glavom udario o asfalt.

 

Hitna pomoć je dobila poziv u 18.21 sati i dijete je prevezeno u bolnicu gdje je ubrzo od zadobivenih ozljeda preminulo, javlja Beta. 

 

(FENA/dg)

BLIN
KOMENTARI