mali trikovi

Jedna mama je pronašla savršeno rješenje za čišćenje tepiha: Napravite sami ovo mirisno sredstvo

Auto & Dom 20.11.20, 18:01h

Jedna mama je pronašla savršeno rješenje za čišćenje tepiha: Napravite sami ovo mirisno sredstvo
Postoje mnogi proizvodi koje možete kupiti za završno čišćenje tepiha, ali oni su često skupi i nisu prikladni za malenu djecu i ljubimce

 

Ma koliko puta usisavali svoj tepih, on i dalje neće mirisati svježe i čisto, barem dok ga sasvim ne operete.


Mama iz Australije pronašla je odlično rješenje za taj problem.

 

Postoje mnogi proizvodi koje možete kupiti za završno čišćenje tepiha, ali oni su često skupi i nisu prikladni za malenu djecu i ljubimce. Mama iz Australije imala je isti problem i napravila je svoje sredstvo kod kuće.

 

Sredstva za čišćenje tepiha mogu biti jako skupa. Tek sam nedavno shvatila da sodu bikarbonu možete kupiti i u većim pakiranjima pa sam odlučila napraviti sama svoje sredstvo za čišćenje tepiha – napisala je Australka koja se na Facebooku predstavlja kao Emma.

 

Stavila je sodu bikarbonu u veliku posudu koju je već imala i onda je unutra dodala i svoje omiljeno eterično ulje. Mješavinu je posula po tepihu i ostavila neko vrijeme. Tada je cijeli tepih dobro usisala.

 

To je savršen način da apsorbirate ružan miris iz tepiha i unesete svjež miris u svoj dom. Možete koristiti koje god želite eterično ulje, ali nemojte koristiti eukaliptus ukoliko imate mačke, jer bi moglo doći do neželjenih reakcija – dodala je Emma.


Mnogi su se oduševili njezinom idejom i dobila je mnoštvo pozitivnih komentara i pohvala, piše Metro.co.uk.

 

(Hayat, DEPO PORTAL/mr)

BLIN
KOMENTARI