šta je poručio hasan tanović

'Umjesto postizborne pobjedničke poruke': Oglasio se novi načelnik općine Novo Sarajevo

Front 16.11.20, 13:12h

'Umjesto postizborne pobjedničke poruke': Oglasio se novi načelnik općine Novo Sarajevo
Tim povodom, Tanović se oglasio na svojoj zvaničnoj Facebook stranici s porukom koju je naslovio 'Umjesto postizborne pobjedničke poruke'

 

Prema rezultatima Centralne izborne komisije do 9 sati jutros, Hasan Tanović je dobio 15.734 glasa dok je njegov najveći rival, aktuelni načelnik Općine Nedžad Koldžo, osvojio 5.520 glasova.

 

Tim povodom, Tanović se oglasio na svojoj zvaničnoj Facebook stranici s porukom koju je naslovio 'Umjesto postizborne pobjedničke poruke'.

 

Malo ko je vjerovao da će upravo iz Novog Sarajeva otići najuvjerljivija poruka svim retrogradnim silama koje poslednjih 25 godina razaraju našu državu, ali jedan od onih koji je u to vjerovao, bio je uvaženi profesor Hasan Muratović, napisao je dr. Hasan Tanović, novi načelnik Općine Novo Sarajevo.

 

"Iznimno mi je žao što se njegova iznenadna smrt dogodila nekoliko dana pred kraj kampanje, pa nisam mogao napisati nikakav komentar kako se isti ne bi prokomentarisao u političke svrhe. Želim da znate da je profesor Muratović dao punu podršku našoj političkoj priči i ideji o novim vremenima za Bosnu I Hercegovinu i kao neko ko je imao impresivnu akademsku i političku karijeru, posljednje momente svog života, podijelio je upravo sa nama, savjetujući nas o tome kako i na koji način da pristupimo različitim izazovima koji nas očekuju", naveo je Tanović.

 

Kompletnu poruku čitajte u nastavku.

 

 

(DEPO PORTAL/mr)

BLIN
KOMENTARI