FOTO/ Kućanski poslovi nikada nisu bili lakši

Nit' običan petak, nit' ponedjeljak, nego 'Black Friday' i 'Cyber Monday': Cijene vrtoglavo padaju, a Gorenje nudi najbolje...

Biznis Klub 27.11.20, 09:45h

Nit' običan petak, nit' ponedjeljak, nego 'Black Friday' i 'Cyber Monday':  Cijene vrtoglavo padaju,  a Gorenje nudi najbolje...
Petak i ponedjeljak su samo obični dani u sedmici, ali Black Friday (27.novembar) i Cyber Monday (30.novembar) su po svemu drugačiji od običnog. Zato ne želite da ih propustite

 

 

Radna sedmica nekada prođe u tren oka, a ponekad se čini da traje beskonačno. Ali, petak, najočekivaniji dan sedmice, ipak napokon osvane. Dugo očekivani vikend – ta bezbrižna dva dana kada možemo otići negdje sa svojom porodicom, pozvati prijatelje na večeru ili samo ležati na svom kauču i gledati TV.

 

 

Međutim, uvijek imamo kućanske poslove koje trebamo također završiti. Zahvaljujući Gorenju i kućanskim aparatima, kućanski poslovni nikada nisu bili lakši i nikada nam nisu trošili manje vremena. Zahvaljujući petku, koji i nije tako običan petak, nego “Black Friday” – kada cijene padaju i želje se ostvaruju i ponedjeljku koji nije tako običan ponedjeljak nego “Cyber Monday” – imat ćete priliku priuštiti sve to uz najbolje ponude Gorenja. Na taj način ćete olakšati svoj život i uštediti vrijeme za stvari koje su vam stvarno važne. Imamo nekoliko prijedloga za vas.

 

2-gorenje-black-friday-akcija

 

Napokon … ne morate više otapati svoj zamrzivač

 

Maštate o novom frižideru i zamrzivaču jer vam je dosadilo otapanje vašeg trenutnog zamrzivača u kojem hrana postane okovana mrazom i ledom? Ili vam se možda voće i povrće pokvarilo brže zbog učestalog otvaranja frižiderskih vrata članova vaše porodice? Možda biste trebali razmisliti o kupovini Gorenje NRK6191PS4 samostojećeg kombinovanog frižidera i zamrzivača. Sa svojom NoFrost Plus karakteristikom, koja je jedan od najboljih rashladnih sistema na tržištu, otapanje zamrzivača će biti samo uspomena, a vaša će hrana biti bez mraza i leda na sebi. Zahvaljujući AdaptTech-u koji održava konstantnu temperature nevezano koliko često otvarate vrata ne samo da hrana ostaje duže svježa, nego i smanjujete potrošnju električne energije.

 

5-gorenje-frizider-nrk6191ps4

 

Skuhajmo nešto

 

Sada kada smo frižider napunili hranom, možemo početi kuhati. Pripremanje porodične večere može biti veoma stresno. Pogotovo ukoliko se radi o velikim porodicama ili kada imate veliki komad hrane da skuhate u velikim posudama. Sa Gorenje IT40SC indukcijskom pločom za kuhanje i BO758A23BG ugradbenom pećnicom iz Gorenje Black Steam seta priprema večere za porodicu ili vaše prijatelje će biti čisto zadovoljstvo, jer oba aparata pružaju dovoljno prostora za velike posude kako bi vam omogućili nesmetanu pripremu veće količine hrane istovremeno uz brojne korisne funkcije koje pripremu vaših jela čine još lakšom. Sada ova dva aparata kupljena u setu donose i velike uštede prilikom kupovine.

 

3-gorenje-black-steam-set-bos737e10bg-it40sc

 

Večera je gotova, šta sada? Ah, ne … vrijeme je za pranje suđa

 

Nije to tako loše kao što možda zvuči. Barem ne ako imate mašinu za pranje suđa sa dovoljno prostora, tako da ne morate ručno prati suđe koje ne može da stane u vašu mašinu. Ukoliko se radije fokusirate na vrijeme sa prijateljima nego na brigu o pranju suđa, onda je Gorenje GV671C60 mašina za pranje suđa sa dovoljno prostora za smještanje suđa za najviše 16 setova savršen izbor.

 

6-gorenje-masina-za-sudje-gv671c60

 

Međutim, nije samo potrebno oprati suđe. Šta je sa stoljnacima, kuhinjskim krpama, majicama vaše djece uflekanim sa paradajz sosom, ili vašom omiljenom haljinom? Sa pravom mašinom za pranje rublja i sušilicom, vaš veš će biti spreman u tren oka i bez imalo stresa. Predlažemo vam da pogledate Gorenje WEI84CPS mašinu za pranje rublja – sa SteamTech tehnologijom koja će se pobrinuti da vaša odjeća ima što manje nabora i da bude mekana kao da ste koristili omekšivač. U kombinaciji sa Gorenje DE82/G sušilicom odjeća će biti savršeno tretirana, a čak i najveći komadi poput posteljine i stoljnjaka će biti savršeno osušeni. Dodatno, ne morate brinuti da će se vaša odjeća skupiti, jer sušilice sa toplotnom pompom suše nježno pri nižim temperaturama.

 

7-gorenje-masina-za-ves-wei84cps

 

Black Friday i Cyber Monday – specijalni petak i ponedjeljak sa Gorenje specialnim ponudama

 

Petak i ponedjeljak su samo obični dani u sedmici, ali Black Friday (27.novembar) i Cyber Monday (30.novembar) su po svemu drugačiji od običnog. Zato ne želite da ih propustite. Zašto? Pogledajte Gorenje neobično fantastičnu ponudu kućanskih aparata sniženih do 35% i olakšajte sebi svoje kućne poslove i svakodnevnicu.

 

4-gorenje-cyber-monday-akcija

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI