ŠOKIRAO GA PCR TEST

Popularni glumac Vuk Kostić po drugi put zaražen koronom: 'Teško diše, teško govori, stalno spava, sada je veoma loše...'

Kultura 15.11.20, 14:17h

Popularni glumac Vuk Kostić po drugi put zaražen koronom: 'Teško diše, teško govori, stalno spava, sada je veoma loše...'
Vuk je, prema riječima njegovog bliskog prijatelja, sam u stanu, uzima propisanu terapiju i izbjegava viđanja čak i sa najbližima. Iako se loše osjeća, duhom nije klonuo

 

 

 

Kako mediji u Srbiji saznaju, popularni glumac Vuk Kostić je prije nekoliko mjeseci preležao koronavirus, i to bez težih simptoma, ali je nedavno ponovo obolio. Nažalost, sada ima teže simptome i njegovo zdravstveno stanje je ozbiljnije. Glumac je ovu informaciju podijelio samo sa najbližima, a trenutno se nalazi na kućnom liječenju i prima pripisanu terapiju.


- Vuk je sada veoma loše. Nema šta ga nije zakačilo ovog puta. Nedavno je dobio temperaturu, bol u mišićima, kostima, počeo je da kašlje... Odbacivao je svaku mogućnost da je zaražen koronavirusom, jer ga je već preležao. Mjesecima su se vodile debate da li je tako nešto moguće zbog antitijela, koja vas navodno štite od ponovnog zaražavanja. Sada na Vukovom primjeru znamo da jeste - rekao je za Srbijadanas.com izvor blizak glumcu i dodao da se po savjetu ljekara Vuk ipak podvrgao PCR testiranju, čiji ga je pozitivan rezultat šokirao.


- Znao je da je rezultat tačan jer nije postojao nijedan simptom koji ga je ovoga puta zaobišao, uključujući i upalu oba plućna krila - rekao je izvor.


Vuk je, prema riječima njegovog bliskog prijatelja, sam u stanu, uzima propisanu terapiju i izbjegava viđanja čak i sa najbližima. Iako se loše osjeća, duhom nije klonuo, već je i dalje on taj koji drugima podiže raspoloženje.


- Teško diše, čak ponekad teško i govori. Izbjegavamo da ga zovemo kako ne bi ulagao napor i kako bi čuvao prijeko potrebnu snagu, ali pošaljemo mu pokoju poruku, na koju on odgovori kada može i kada ne spava. U svom stilu, šali se i zeza, iako je njegovo trenutno zdravstveno stanje suprotno tome - završio je naveo je izvor za Srbijadanas.

 

(DEPO PORTAL/ad)

  


  

BLIN
KOMENTARI