Bakir i Sebija Izetbegović obavili glasanje

'Neće se SDA nikome izvinjavati, nikakvi tektonski poremećaji se neće desiti, samo jedan korak naprijed!'

Front 15.11.20, 11:39h

'Neće se SDA nikome izvinjavati, nikakvi tektonski poremećaji se neće desiti, samo jedan korak naprijed!'
Pozivajući sve građane da glasaju, Izetbegović je rekao kako treba da biraju "one koji dobro rade, a ne one koji dobro pričaju"

 

 

Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović zajedno sa  suprugom i direktoricom Univerzitetskog kliničkog centra Sebijom Izetbegović, glasao je  jutros u Sarajevu.


Pozivajući sve građane da glasaju, Izetbegović je rekao kako treba da biraju "one koji dobro rade, a ne one koji dobro pričaju".


Zaključio je kako su SDA načelnici radili dobar posao.


- Lokalna politika se vezuje i s ovom na vrhu države, a znamo kakve probleme imamo, tako da je bitno imati i to u vidu - rekao je Izetbegović, prenosi agencija FENA.

 

bakir-izetbegovic-izbori-2020

 

Kako prenosi Hayat.ba, na novinarski upit da li se kao lider stranke želi izviniti građanima zbog pojedinih predizbornih skupova SDA na kojima su se (navodno) kršile epidemiološke mjere, Izetbegović je kazao da “ne misli da nekome duguju izvinjenje”.


- Ali ako imamo nekome nešto da se izvinimo, vrlo rado. Mislim da će SDA napraviti jedan korak naprijed. Ništa značajno, nikakvi, kako neki jučer najaviše, tektonski poremećaji i poremećaji iz temelja se desiti neće. Neke manje korake naprijed će imati Stranka demokratske akcije, mislim da su njeni načelnici dobri – kazao je Izetbegović.

 

(FENA/ad)

BLIN
KOMENTARI