Tribina SDA

Duraković i Tabaković u Krajini: Ogrešević i A-SDA su prodali Srebenicu za Cazin! Građani ih trebaju kazniti

Front 06.11.20, 17:23h

Duraković i Tabaković u Krajini: Ogrešević i A-SDA su prodali Srebenicu za Cazin! Građani ih trebaju kazniti
Kako je saopćeno iz GOSDA Cazin, Duraković je izrazio želju da mahsuz dođe u Cazin kako bi gradonačelniku Nerminu Ogreševiću u njegovoj kući poručio da je to što je njegova stranka uradila u Srebenici, zaradi političkog šićara i ostanka na vlasti naredne četiri godine, izdajnički potez

 

U organizaciji Gradskog organizacije Stranke demokratske akcije Cazin sinoć je u Cazinu upriličena tribina na kojoj su gostovali Srebreničani Ćamil Duraković i Alija Tabaković.

 

Povod njihove posjete su skandalozna dešavanja u Srebrenici oko glasačkih odbora koji su prodani članovima SNSD-a u zamjenu za glasačke odbore u Krajini.

 

Kako je saopćeno iz GOSDA Cazin, Duraković je izrazio želju da mahsuz dođe u Cazin kako bi gradonačelniku Nerminu Ogreševiću u njegovoj kući poručio da je to što je njegova stranka uradila u Srebenici, zaradi političkog šićara i ostanka na vlasti naredne četiri godine, izdajnički potez.

 

On je pozvao sve koji razmišljaju svojom glavom da ne podržavaju zlo koje sa sobom nosi Mladen Grujičić načelnik Srebrenice.

 

– Stranka demokratske akcije Cazin, daje punu podršku gospodinu Ćamilu Durakoviću i stoji iza svake njegove riječi koju je izrekao na večerašnjoj tribini. Osuđujemo skandalozni potez A-SDA stranke koja treba da se stidi onog što je uradila u Srebenici pred same lokalne izbore, gurnuvši pobjedu u ruke deklarisanom simpatizeru četničkog pokreta i njihovih zlodjela počinjenih u Srebenici! Poručujemo građanima Cazina da je vrijeme za promjene i da trebaju kazniti izdaju Nermina Ogreševića i njegovu stranku za ono što su uradili u Srebrenici, na taj način pokazujući da im ništa sveto nije osim ličnih interesa i ciljeva- navodi se u saopćenju cazinske SDA.

 

(Cazin.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI