FOTO/ Ministar Gordan Grlić Radman u posjeti BiH

Hrvatski šef diplomatije se vratio na rodnu grudu, ugostio ga Čović: Stigla podrška za sestrinski HDZ uoči izbora

Front 02.11.20, 17:46h

Hrvatski šef diplomatije se vratio na rodnu grudu, ugostio ga Čović: Stigla podrška za sestrinski HDZ uoči izbora
Ministar Grlić Radman pozdravio je domaćine njegove današnje posjete, prije svega jer se radi o njegovom rodnom kraju za koji je i danas vezan

 

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović i ministar vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske Gordan Grlić Radman posjetili su u ponedjeljak Tomislavgrad i održali sastanak s povjerenstvom za Općinskoga odbora HDZ BiH i kandidatom za načelnika Jozom Bagarićem.

 

Na sastanku se razgovaralo o uključivanju viših razina vlasti u strateške projekte u općini Tomislavgrad te direktnoj suradnji s institucijama Republike Hrvatske, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

 

Predsjednik Čović i ministar Grlić Radman ocijenili su kako jasni ciljevi i zdrave strateške ambicije stvaraju preduvjete rasta Tomislavgrada u svakom segmentu.

 

gordan-grlic-radman-dragan-covic-hdz

 

"S obzirom na teritorijalni položaj Tomislavgrada, prekogranična suradnja otvara širok spektar mogućnosti ulaganja i direktnih investicija u ovu općinu. Uz razne sadržaje turizma, koji iz godine u godinu bilježe sve veći rast, napraviti ambiciozan dugoročan projekt koji će gospodarske mogućnosti podignuti na veću razinu, kako bi se napravila korelacija koja jamči nova radna mjesta i održiv razvoj i tehnološki napredak u najširem smislu", zaključeno je na sastanku.

 

Čović je poručio kako predstavnici HDZ BiH u Tomislavgradu imaju njegovu punu potporu te kako za predstojeće lokalne izbore od strane svih stranačkih tijela mogu računati na svaki oblik logističke potpore za koju procijene da je potrebna.

 

Ministar Grlić Radman pozdravio je domaćine njegove današnje posjete, prije svega jer se radi o njegovom rodnom kraju za koji je i danas vezan. Ministar je istaknuo kako je razina suradnje i komunikacije između raznih institucija Republike Hrvatske i političkih predstavnika iz Tomislavgrada na impozantnoj razini i da će se takvo što i u budućnosti nastaviti.

 

Nakon sastanka uslijedio je radni ručak predsjednika Čovića i ministra Grlić Radmana s gospodarstvenicima iz Tomislavgrada na kojem su razgovarali o zajedničkim aktivnostima i suradnji, navodi se u priopćenju.

 

(FENA/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI