jer 'život je jedan'

Baka (80) udaje se za 45 godina mlađeg, opisala prvu bračnu noć: Sutra nisam mogla da hodam, a muž mi je govorio da sam hladna...

ŽENA iN 01.11.20, 09:59h

Baka (80) udaje se za 45 godina mlađeg, opisala prvu bračnu noć: Sutra nisam mogla da hodam, a muž mi je govorio da sam hladna...
Niko mi nije prišao 35 godina. Mislila sam da sam djevica. Moj bivši suprug rekao je da sam bila hladna kad smo se razveli prije 40 godina, ali sada znam da sigurno nisam – rekla je Iris

 

 

Popularni britanski televizijski duo Holly Willoughby i Phillip Schofield, ostali su bez riječi u jutarnjem programu kad im je penzionerka (80) priznala da ima 45 godina mlađeg dečka i da se udaje jer “život je jedan”.


Gost britanskog jutarnjeg programa na televiziji ITV bila je Iris Jones. Penzionerka koja je nedavno proslavila 80. rođendan rekla je da je morala po svaku cenu da se uda za 45 godina mlađeg Mohameda Ahmeda Irbrihama nakon što ga je upoznala na Facebooku, piše The Sun.


Iris je detaljno opisala i kako je bilo prve večeri kad se upoznala sa čovjekom svog života.


- Prve večeri, bilo je žestoko. Žestoko. Niko mi nije prišao 35 godina. Mislila sam da sam djevica. Moj bivši suprug rekao je da sam bila hladna kad smo se razveli prije 40 godina, ali sada znam da sigurno nisam – rekla je Iris, a nije se zaustavila samo na prvoj večeri, već je opisala i dan nakon vatrenog upoznavanja sa budućim mužem.


- Nisam mogla da hodam sljedeći dan, kao da sam jahala konja cijeli dan bez sedla – rekla je nakon čega su Holly i Phillip prasnuli u smijeh.

 

iris-jones-2


Iris Jones je ubrzo postala internet senzacija u Velikoj Britaniji. Ona je ispričala kako je s 35-godišnjakom imala seks samo nekoliko sati nakon prvog sastanka, a pokušali su se vjenčati već poslije četiri dana, ali Mohamed nije imao prave papire.


Bivša spremačica razvela se od svog bivšeg supruga prije četiri decenije, a imaju dvoje djece Stevea (54) i Darrena (53). Iris kaže da je Darren izrazila zabrinutost da je ona tek tgračka u rukama 35-godišnjaka iz Egipta i da on samo želi njen novac. On je bez posla, došao je iz Gize te tvrdi da je bio prisiljen napustiti posao nakon što mu je šef odbio dati odmor za posjetu Iris.


Par je odlučan da Mohamed dođe i živi u Velikoj Britaniji, ali mu je odbijena turistička viza zbog nedostatka ušteđevine. Zaljubljena Iris, pak, kaže da će se nakon vjenčanja preseliti u Egipat kako bi živjela sa svojim novim mužem ako mu se odbije prebivalište u Britaniji.


– Provela sam godine usrećujući druge ljude, a sada se želim ja biti sretna, udati za muškarca kojeg volim prije nego što umrem – zaključila je zaljubljena Iris čiji Facebook profil je prepun Mohamedovih fotografija.

 

Ona insistira da je njihova veza prava ljubav te da ukoliko je on i misli oženiti zbog novca “bit će razočaran jer živim od penzije”.

 

 

(Azra/DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI